Tri boje zvuka

U sledećoj emisiji Tri boje zvuka, 20. decembra, na RTS 2, gosti su Jelena Tomašević, Del Arno bend i Stereo banana!

Jelena Tomašević će sa nama podeliti utiske sa svojih solističkih koncerata održanih u Centru "Sava" ove godine i izvesti pesme sa svog poslednjeg albuma "Ime moje" objavljenog krajem 2015. godine. Uz fantastične muzičare, Jelena će i ovom prilikom obradovati sve ljubitelje kvalitetnog pop zvuka izvođenjem nekih od svojih najpopularnijih pesama uz specijalnu gošću Mari Mari.

Najpoznatiji rege sastav ovih prostora, Del Arno bend, ove godine obeležava trideset godina postojanja. U našoj emisiji će izvesti tri sasvim nove pesme i time svojoj vernoj publici najaviti koncert u Domu omladine kojim će završiti obeležavanje ovog jubileja. I posle trideset godina rada, jedan od najpoznatijih rege bendova Balkana ostao je veran melodijskoj roots muzici i iskrenim tekstovima u svojim pesmama.

Naopak i Nemus čine muzički sastav Stereo banana. Dolaze iz Niša i za relativno kratko vreme su osvojili mlađu publiku ovog regiona. Njihova muzika mešavina je regea, hip hopa, brejkbita i fanka, a karakterični su po duhovitim i angažovanim tekstovima.

Sa svetske muzičke scene donosimo priču o novom albumu Emeli Sande.

Pratite nas na društvenim mrežama "Facebook" i "Twitter" na profilu "3 BOJE ZVUKA". Želimo da čujemo i vaše mišljenje i predloge i zato vas pozivamo da nam pišete na i-mejl 3bojezvuka@rts.rs. Sve nastupe iz dosadašnjih emisija možete pronaći na našem zvaničnom YouTube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A.

Gledajte premijere utorkom u 22.40 na Drugom programu RTS-a, a reprizu treće sezone emisije "Tri boje zvuka" u novom terminu na Prvom programu RTS-a nedeljom od 23.30.

Voditelj: Bojan Perić
Reditelj: Miodrag Kolarić
Urednik emisije: Jelena Vlahović

 

broj komentara 0 pošalji komentar