Tri boje zvuka

Još jedan poseban muzički doživljaj spremili smo za vas i ovog utorka. Naši gosti su Kolja i Grobovlasnici, Veliki prezir i američki rok sastav Battleme!

Nikola Pejaković Kolja poznat je široj publici kao glumac i reditelj, ali pre svega i kao scenarista kultnih domaćih filmova i serija. Međutim, ovaj muzički umetnik je već sa prvim albumom "Mama, nemoj plakati" iz 2002. skrenuo pažnju javnosti na svoj kantautorski rad i osvojio publiku bluzom obojenog iskrenim i duhovitim tekstovima. U emisiji Tri boje zvuka Kolja i Grobovlasnici nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Rok sastav Veliki prezir osnovao je Vladimir Kolarić juna 1994. godine. Od tada su se više puta menjale postave i članovi benda, ali je u osnovi ostao Kolarićev autorski izraz. Pored hitova koji su obeležili njihovu karijeru i studijske albume, u našoj emisiji imaćemo prilike da čujemo i novi aktuelni singl "Odsutna zvezda".

Iz Portlanda u Oregonu, na našu scenu dolazi rok sastav Battleme. U okviru evropske turneje i promocije albuma "Habitual Love Songs", Battleme su posetili i naš region. Publika je odlično reagovala na njihove energične nastupe, u šta ćete imati prilike da se uverite i u našoj emisiji.

Sa svetske muzičke scene donosimo i vesti o aktuelnom albumu američke pank-rok grupe Green Day pod nazivom "Revolution Radio".

Pratite nas na društvenim mrežama "Facebook" i "Twitter" na profilu "3 BOJE ZVUKA". Želimo da čujemo i vaše mišljenje i predloge i zato vas pozivamo da nam pišete na i-mejl 3bojezvuka@rts.rs. Sve nastupe iz dosadašnjih emisija možete pronaći na našem zvaničnom YouTube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A.

Gledajte premijere utorkom u 22.00 na Drugom programu RTS-a, a reprizu treće sezone emisije "Tri boje zvuka" u novom terminu na Prvom programu RTS-a nedeljom od 23.35.

Voditelj: Bojan Perić
Reditelj: Miodrag Kolarić
Urednik emisije: Jelena Vlahović

broj komentara 0 pošalji komentar