Tri boje zvuka

Nove boje zvuka pristižu i ovog utorka! Na sceni Studija 8 u Košutnjaku nastupaju Beti Đorđević, LP Duo i Rambo Amadeus, Five Winnetous & One More.

Višestruki viceprvak nekadašnje Jugoslavije u jedriličarstvu, pesnik "Glomazne poezije" satiričnih tekstova jedinstvenog humora, Muzičar (sa velikim M), Rambo Amadeus, ponovo je u našem studiju. U prošloj sezoni, nastupao je kao gost grupe Dr. Project Point Blank, a ovog puta dolazi nam u proširenom sastavu. Uz pomoć izvrsnih muzičara na sceni izvešće odabrane pesme sa njegovog repertoara u instrumentalnoj verziji.

LP Duo, naš najuspešniji klavirski duo, za 12 godina rada nastupao je na najvećim festivalima i koncertnim salama u Evropi i Americi. Zahvaljujući Sonji Lončar i Andriji Pavloviću imaćemo prilike da u našem studiju čujemo atraktivnu muziku savremenih kompozitora, ali i njihov novi projekat, sastav LP Elektro, sa autorskim pesmama.

Tačno pre 40 godina na festivalu Beogradsko proleće Beti Đorđević je nastupila sa pesmom "Počnimo ljubav ispočetka" koja je postala veliki hit. U emisiji Tri boje zvuka izvešće pesme koje nose sa sobom sećanje na neka lepša vremena.

U rubrikama sa aktuelnostima sa svetske muzičke scene govorimo o najnovijim albumima Red Hot Chili Peppers-a i Erika Kleptona.

Nastavite da nas slušate na našem zvaničnom YouTube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A, pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter "3 BOJE ZVUKA" i pišite nam na imejl 3bojezvuka@rts.rs.

Voditelj emisije je Bojan Perić, scenarista Dejan Cukić, reditelj Miodrag Kolarić, a urednica emisije Jelena Vlahović.

 

broj komentara 0 pošalji komentar