Tri boje zvuka

Svakog utorka dovodimo u naš studio muzičare koji najviše vole dobru svirku i priliku da je podele sa svojom publikom. Ovog utorka za vas sviraju Divlje jagode, Kazna za uši i Zemlja gruva!

Legendarna rok grupa koja gotovo četiri decenije aktivno radi pod vođstvom Zeleta Lipovače ostavila je značajan trag na muzičkoj sceni prostora nekadašnje Jugoslavije. Postava benda menjala se mnogo puta, ali je prepoznatljiv zvuk uvek ostajao. U našoj emisiji čućemo neke od njihovih najvećih hitova i pesmu sa aktuelnog albuma "Biodinamička ljubav".

Čuveni beogradski sastav Kazna za uši ove jeseni proslavlja 30 godina rada. Od albuma "Ispod zemlje" do poslednjeg "Nova zora", od "ekstremnog garažnog roka" na početku rada, do današnjeg zvuka, Ivan Đorđević Ivek i muzičari iz benda KZU uspeli su da zadrže nesmanjenu strast u stvaranju muzike. Za ovu priliku napravili su idealan presek svog stvaralačkog opusa i izvešće neke od svojih najpoznatijih numera.

Konstrakta, Zoe Kida i Milovan uz podršku dobrih muzičara Gruvlenda ponovo nam dolaze u studio, ovoga puta sa najnovijim izdanjem, albumom "Šta stvarno želiš" koji trenutno promovišu. Povešće nas i ovog puta na jedno uzbudljivo muzičko putovanje.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter "@3BOJEZVUKA" i pišite nam vaše predloge i sugestije na imejl 3bojezvuka@rts.rs. Potražite dobru muziku na našem YouTube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A i ne zaboravite da nas gledate utorkom od 21.55 na Drugom programu RTS-a.

Voditelj emisije je Bojan Perić, scenarista Dejan Cukić, reditelj Miodrag Kolarić, a urednica emisije Jelena Vlahović.

broj komentara 0 pošalji komentar