Tri boje zvuka

U ovom izdanju emisije Tri boje zvuka predstavljamo talentovane muzičare alternativne scene, legende naše pop rok scene i momke iz dobro poznatog hip-hop sastava – naši gosti su Kralj Čačka, Kiki Lesendrić i Piloti i THCF!


Kiki Lesendrić i Piloti ove godine obeležavaju 35 godina od nastanka grupe. U našoj emisiji izvešće neke od pesmama sa aktuelnog albuma „Širom zatvorenih očiju". Njihova specijalna gošća u emisiji biće Sara Jo, pevačica sa kojom su sarađivali na pesmi „Manje više".

Multimedijalni umetnik i kantautor Nenad Marić stvara pod pseudonimom Kralj Čačka. Poslednjih godina uspeo je da skrene pažnju ljubitelja alternativne muzike svojim klupskim nastupima. Njegovu muziku teško je žanrovski odrediti. Mnogi ga porede sa Tomom Vejtsom. Tekstovi pesama ovog autora plene iskrenošču i govore o dilemama običnih ljudi ovog vremena.

Momke iz hip-hop sastava THCF slušaćemo na trećoj bini. U našoj emisiji izvešće nezvaničnu himnu naših sportista „Igraj i pobedi" i predstaviti singl sa aktuelnog EP izdanja „Masakr na Sv. Trifuna" uz podršku Škaba iz grupe Beogradski sindikat.

U redovnim rubrikama sa vestima sa svetske muzičke scene prisećamo se poslednjeg ostvarenja Dejvida Bouvija i upoznajemo talentovanog pevača i autora iz Teksasa, Leona Bridžisa.

Volimo da čujemo i vaše mišljenje i zato vas pozivamo da nam pišete na i-mejl 3bojezvuka@rts.rs i ostavljate komentare na Facebook stranici „3 BOJE ZVUKA" i Twitter profilu „@3BOJEZVUKA". Sve nastupe iz dosadašnjih emisija možete pronaći na našem zvaničnom YouTube kanalu RTS Tri boje zvuka - Zvanični kanal.

Voditelj: Bojan Perić
Reditelj: Miodrag Kolarić
Urednik emisije: Jelena Vlahović

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 08. nov 2016, 13:10) - anonymous [neregistrovani]

vrhunski

Jedna od rethih emisija na ovim prostorima koja je urađena na visokom nivou , audio,vizuelno, tehnički svetski izgleda. Sve pohvale!