Tri boje zvuka

Treća sezona muzičkog serijala "Tri boje zvuka", 18. oktobra u 22.20 na Drugom programu RTS-a

Kvalitetna muzika i živi zvuk obeležiće i treću sezonu muzičkog serijala "Tri boje zvuka". Nove nezaboravne muzičke nastupe od 18. oktobra možete pratiti u novom terminu, utorkom od 22.20 na Drugom programu RTS-a.

U prethodne dve sezone učestvovalo je više od 120 muzičkih sastava, 500 muzičara, izvedeno je više od 360 novih pesama i nezaboravnih hitova. I u trećem serijalu gostovaće najznačajniji domaći muzički sastavi i talentovani kantautori, koji će nas svojom muzikom i kvalitetnom živom svirkom voditi kroz svet pop, rok, elektronske, rege, rep, džez i bluz muzike. Pored brojnih muzičara iz Srbije i regiona, u ovoj sezoni imaćemo priliku da upoznamo i rad nekih inostranih umetnika i vidimo njihove nastupe uživo u našem studiju.

Emitovanje u novom terminu počinjemo sa tri emisije iz druge sezone koje do sada nisu prikazivane. Dok u Studiju 8 u Košutnjaku budu u toku nova snimanja "Tri boje zvuka", na programu će biti emisije u kojima su prošle godine nastupali Eyesburn, Generacija 5, Piloti, Daniel Kajmakoski, Bad Copy, THCF, Kralj Čačka, Mistakemistake i Swamphill.

Voditelj emisije je glumac Bojan Perić, reditelj trećeg serijala Miodrag Kolarić, a urednica Jelena Vlahović.

I dalje smo aktivni na društvenim mrežama Facebook i Twitter #3BOJEZVUKA. Možete nam pisati na mejl 3bojezvuka@rts.rs. Na našem zvaničnom YouTube kanalu napravili smo dragocenu arhivu živih nastupa iz dosadašnjih emisija: https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A

broj komentara 1 pošalji komentar
(četvrtak, 13. okt 2016, 01:41) - Nikola, Bor [neregistrovani]

3bz

Sjajan brend (3bz), odlična muzika, i konačno povratak na tv ekrane! Sa jedne strane mi je veoma drago, sa druge ne sviđa mi se što ide na RTS 2. No, da ne cepidlačim. Bitno je da ste se vratili!