Sve boje života

Život nikada nije ni tako lep ni tako ružan kako o njemu mislimo, polazeći od te činjenice, Opšteobrazovna redakcija RTS pokreće seriju emisija porodičnog magazina Sve boje života.

Reč je o polusatnim emisijama kolažnog tipa posvećenih temama koje su u domenu permanentnog obrazovanja, vaspitanja, prilagođavanja novim životnim uslovima i prihvatanja novih životnih stilova.

Sve boje života, predstavljaju porodični magazin u kome različite generacije mogu da pronađu nešto što im je interesantno.

U prvoj emisiji biće reči o tome koliko se razlikuju motivi ulaska u brak nekadašnjih i sadašnjih generacija, kako da decu naučite kako da uče, šta vam je potrebno da bi ste proverili da li vam poslodavac redovno uplaćuje staž, kako da održavate poludrago kamenje.

U stalnoj rubrici Porodična biblioteka, Mirjana Bjelogrlić, urednik Redakcije za kulturu, preporučujemo Vam knjigu koju svakako treba da pročitate.

Urednik: Vesna Pavliček

Reditelj: Vladimir Đurđević 

broj komentara 9 pošalji komentar
(četvrtak, 08. jan 2015, 15:38) - Ana [neregistrovani]

propuštena emisija

Poštovani,

molila bih Vas da mi date informaciju gde i kada ću moći da pogledam ponovo emisiju "Sve boje života" koja je emitovana 6.1.2015.? Da li redovno postavljate emisije na YouTube canal? Mnogo bi mi značilo...

Unapred zahvalna,
Ana

(utorak, 13. maj 2014, 10:27) - Sladjana Nikolić [neregistrovani]

Molba!

Poštovana gospođo Vesna,
Molim Vas da mi napišete ime profesorke koja je gostovala u Vašoj emisiji 13.05.2014. Govorila je o novim saznanjima i metodama u lečenju autizma. Nažalost, taj razgovor nisam mogla odslušati do kraja i možda čuti profesorkino ime, jer je Vaša emisija prekinuta prenosom skupštinske sednice.Sve pohvale Vama i Vašim kolegama za ovako lepu, korisnu i kulturnu emisiju! Hvala!

(ponedeljak, 15. apr 2013, 16:47) - anonymous [neregistrovani]

markizdesuza

veliki pozdrav... mogu li da dobijem ime rediteljke koja je gostovala 15. 4 2013.

(petak, 22. mar 2013, 16:32) - anonymous [neregistrovani]

Molba!

Kako ili gde (koji sajt ili nesto drugo) da ponovo vidim vezbe za hormonsku ravnotezu, koje su prikazane u emisiji 18. januara?

Pozdrav, Mona.

(utorak, 26. feb 2013, 14:38) - anonymous [neregistrovani]

Dostupnost emisije

Pohvala za emisiju. Smatram da ova emisija treba da ima svoje mesto na stranici za odlozeno gledanje, rame uz rame sa ostalim emisijama. Predlazem da se uvede mogucnost preuzimanja emisije na sajtu rts, kao sto se to moze uciniti i za ostale emisije i to ne samo za one emisije koje ce biti snimane i prikazivane u buducnosti, vec i za one koje su vec bile emitovane.

(sreda, 15. avg 2012, 12:58) - Dragana [neregistrovani]

Sjajno

Jako mi je drago da vidim sa takva emisija postoji na nasoj TV. Sve cestitke za ideju.

(sreda, 30. mar 2011, 11:48) - miki [neregistrovani]

bravo

drago mi je da na nasoj nacionalnoj televiziji pojavila jedna intresnatna kolaz emisija, koja svojim prilozima jednostavno vezuje osobu da je pogleda do kraja. Zelum vam da budete jos bolji i samo hrabro napred.

Miki

(ponedeljak, 28. mar 2011, 22:36) - anonymous [neregistrovani]

sjajno!

i odlicno! samo tako nastavite!

(ponedeljak, 28. mar 2011, 17:36) - Dragana K [neregistrovani]

srećno

Divno Vesna, baš je potreban porodični magazin, SREĆNO!