Letnja TV knjižara

Šetnjom beogradskim ulicama, od Dunavskog keja do Bulevara Kralja Aleksandra i Zemuna, i obilaskom najpoznatijih knjižara, predstavljene su zanimljive knjige, njihovi pisci i data preporuka za letnju lektiru.

Od zabavnih do vrlo ozbiljnih knjiga, plete se priča o lepoti čitanja, u kojoj učestvuju: Matija Bećković, Gordana Ćirjanić, David Albahari, Petar Živadinović, Bratislav R. Milanović, Vesna Dedić, Sonja Lapatanov, Siniša Kolarić, Srđan Krstić, Branislav Gojković, Miodrag Milinković, Đorđe Kadijević i brojni knjižari koji najbolje znaju šta se traži i kupuje.

Čitajte i uživajte.

Urednik i autor emisije je Josip Babel, snimatelj Branko Pelinović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 13. jul 2010, 22:26)
anonymous [neregistrovani]

А реприза?

Да ли емисија има и реприѕни термин, пошто данас није била на програму кад је најавњена? Заиста је штета емитовати је само једном и то ван програмске шеме.

(utorak, 13. jul 2010, 15:12)
anonymous [neregistrovani]

Kako do knjige

Lako je beogradjanima doci do knjiga - naravno, ako imaju para. Nama iz provincije su jedina nada ulicni prodavci koji s vremana na vreme zalutaju u nas kraj. Takav ti je zivot provincijalaca. Daleko je Beograd za mnoge. Dobro je ,ipak, sto na TV mozemo pogledati i ponesto saznati o nedostupnom, ali to bas i nije neka uteha. Svejedno , hvala vam za takve emisije.