Sjaj trulog novca

Svakog radnog dana, u posleponoćnom terminu, na prvom programu, u najboljem maniru "Dinastije" i "Dalasa", ulazimo u svet nestvarno bogate porodice Darling. Glavni lik je advokat, idealista, koji mora da izađe na kraj sa nedavnim gubitkom oca, ali i sa porodicom koja možda ima veze sa tom smrću.

Poznata izreka kaže da je novac koren zla. I Nik Džordž (Piter Kraus) će to saznati iz prve ruke. On je celog života bio u senci Darlingovih, ali sada, konačno, može da kaže da ima savršen život. Sve do nerasvetljene smrti svog oca.

Darlingovi, izuzetno bogata i uticajna njujorška porodica, zamolili su ga da preuzme posao svog pokojnog oca i postane njihov lični advokat. Novac koji ide uz to radno mesto, koji bi mu omogućio da ostvari svoje najveće snove, samo je jedna strana medalje. Upravo taj novac otvoriće mu vrata i otkriti ružniju stranu života na visokoj nozi.

Nikov otac godinama je bio pravni savetnik Darlingovih i dobar prijatelj Tripa (Donald Saderland), glave porodice, i njegove supruge Leticije (Džil Klejbur). Kada Nik dobije ponudu da prihvati očevu poziciju, biće mučen konfliktom interesa.

Sjaj trulog novca

Baš zbog posla koji je obavljao za Darlingove, Nik je retko viđao svog oca. Takođe, bio je u vezi sa problematičnom Karen, kćerkom Darlingovih. Naposletku, on ne želi da, poput svog oca, bude uvučen u svakodnevnu dramu Darlingovih.

Međutim, nije siguran da će moći da odoli plati od 10 miliona dolara i činjenici da će od svog potencijalnog gazde moći više da sazna o svom ocu. Nik prihvata ponudu, ali samo pod uslovom da nikada ne mora da laže u njihovo ime (sa čim njegov otac nije imao problema).

Sa tako visokom platom dolazi i mnogo neočekivanih poslova. Pored toga što, na kraju, prihvata da radi kao pravni savetnik, Nik će, neretko, imati ulogu terapeuta za Darlingove, a ponekad će ga smatrati i potrčkom.

Zbog novog posla, najviše će trpeti njegova supruga Liza (Zoi Maklilan) i njihova pomalo razmažena kćerka Kiki (Kloi Morec).

Zaista, Darlingovi zahtevaju danonoćni angažman. Uprkos apelima da se međusobno poštuju, Trip, bez imalo griže savesti, vara Leticiju sa njenom bivšom prijateljicom Natali (Tamara Feldman). Njihov najstariji sin Patrik (Vilijam Boldvin) dovešće u pitanje svoju političku karijeru, kada se upusti u vezu sa transeksualkom Karmelitom (Kendis Kejn).

Drugi sin, sveštenik Brajan (Glen Ficdžerald), ima vanbračno dete i prezire Nika. Karen, koja iza sebe ima nekoliko brakova i voli alkohol, svima priča da joj je Nik bio prvi ljubavnik.

Posebne nevolje nastaju kada se Nik sprijatelji sa Sajmonom Elderom, ljutim rivalom Tripa Darlinga.

Autor serije je Kreg Rajt.

broj komentara 10 pošalji komentar
(sreda, 26. jan 2011, 23:33) - Fan [neregistrovani]

Fanovi

Jel kraj serije bio u ponedeljak?

(sreda, 26. jan 2011, 16:46) - anonymous [neregistrovani]

je l ono bio kraj

da li je ono bio kraj serije u poendeljak?

(utorak, 25. jan 2011, 20:18) - Dusan [neregistrovani]

Repriza

Ima li repriza sinocne epizode negde.

(utorak, 25. jan 2011, 14:17) - anonymous [neregistrovani]

opet

Jel sinoc bila zadnja epizoda ili su je opet prekinuli na pola????

(ponedeljak, 17. jan 2011, 18:32) - Pendzo [neregistrovani]

Repriza :(

Odlicna je serija:)Repriza fali!!!!!

(sreda, 12. jan 2011, 21:47) - JA [neregistrovani]

Termin

Jel ima repriza ove serije? Jako je kasno a super je serija...

(nedelja, 09. jan 2011, 15:23) - anonymous [neregistrovani]

Monika.

A,koji je to jezik sa kojim se vi sluzite Moni.

(nedelja, 09. jan 2011, 14:44) - Moni [neregistrovani]

Sjaj trulog novca

wow perfect serija.I like thiss please termin je losa please na 17 - 18 - 19 casova please

(petak, 31. dec 2010, 01:21) - anonymous [neregistrovani]

Sofia Vergara

U seriji glumi Sofia Vergara kao Sofia Montoya!
Najlepsa zena sveta,bar je to bila devedesetih!
Kolumbija ima najlepse zene na svetu!

(ponedeljak, 27. dec 2010, 11:09) - zoran [neregistrovani]

Dobra

Dobra je serija ali je termin katastrofa!