Jutarnji program

Da nema drugih briga, za milijarde ljudi u sveti danas bi glavna tema bila "godina pacova". Ipak, ima drugih briga, i to velikih. Milioni Kineza izolovani su dok se virus ne stavi pod kontrolu. Zato je i doček Nove godine prošao u senci straha od bolesti.

Kako se živi u Kini dok su na snazi vanredne mere javlja nam naš reporter iz Pekinga. Kako bi se živelo i radovalo da nema virusa, govori nam profesor Radomir Pušić.

O porukama koje je američki izaslanik Ričard Grenel poslao Beogradu i Prištini govoriće se danima. Mi ćemo o tome ovoga jutra sa ministrom spoljnih poslova. U goste nam dolazi Ivica Dačić.

Znamo kakve će boje biti listić na kome ćemo u aprilu glasati. Još ne znamo ko će sve biti na tom listiću. Prethodna nedelja uvela nas je u nove stranačke rasprave, otvorila dileme i najavila posetu evropskih parlamentaraca. O svemu tome govorimo ovog jutra.

Videćemo i šta ove sezone možete kupiti na carinskoj rasprodaji. Koje novčanice zadaju muke falsifikatorima, a koje lažne novčanice promaknu i najpreciznijim mašinama?

Violina je vraćena, a da li je netaknuta i da li isto zvuči za Jutarnji program govori Lajko Feliks.

Očekujemo prve izjave sa čikaškog parketa i sa klupe Sakramento kingsa. Naš reporter prati meč izbliza.

I da nisu šampioni "bogojavljenskog plivanja", braća Racković bili bi naši rekorderi. Đorđe, Nikola i Aleksa, trojke i kadeti Vojne akademije gosti su Jutarnjeg programa.

Čekamo vas od 6.00.

Urednik i voditelj Nada Gogić.

broj komentara 0 pošalji komentar