Jutarnji program

Dan pred nama zahteva jak motiv i kondiciju. Doduše, samo za one  koji će po krst kroz ledenu vodu. Ostali se bude bez posebnih priprema,  uz Jutarnji program.

Do 9 sati saznaćete šta od predloženih mera protiv zagađenja opštine  mogu da realizuju same, a za koje im treba saglasnost ili pomoć države.  Hoće li neki grad uvesti meru "par-nepar" u saobraćaju proveravamo u  Valjevu, Pančevu i Kosjeriću.

Provereno efikasna mera protiv zagađenja jete pošumljavanje. Zato je  naš rekorder mladić koji se pošumljavanjem bavi iz hobija. Dolazi nam  Stefan Drljača.

U hladnim danima povećan je broj srčanih udara, kažu lekari. Jutros ih  pitamo šta se dešava kada srce "potopimo" u ledenu reku. Kakve provere  su morali da prođu "bogojavljenski" plivači i ko, uprkos motivu, danas ne  bi trebalo da se takmiči.

Profesionalnim vozačima, od 1. januara dozvola nije dovoljan  dokument. Jesu li svi nabavili sertifikate i šta će sada sa njima?

Ispraćamo Marininog "Čistača" i sabiramo utiske. Koliko publike je  primio Muzej savremene umetnosti, koliko je od izložbe zaradio i kod kog  smo se eksponata najduže zadržali?

U zrenjaninskoj bolnici na mesto socijalnog radnika zaposlen je  sociolog. Jesu li sitničavi oni koji su tražili da se greška ispravi?

Uz još mnogo slika i priča iz cele Srbije i uz muziku grupe "Legende"  budimo se ovog jutra.

Čekamo vas u 6.00

Urednik i voditelj Nada Gogić.

broj komentara 0 pošalji komentar