Jutarnji program

Ako biste danas na put, po svemu sudeći, gužve nećete moći da izbegnete. U takvu avanturu ipak, možete da krenete bolje pripremljeni. Poslušajte naše savete.

Prethodno, od ovog vikenda uzmite ono najbolje što nudi. Nešto od te ponude upoznajte u Jutarnjem programu.

Sve smo bliži Svetskom prvenstvu u Kini. 35 dana do početka, takmičenju smo najbliži na Kopaniku. U društvu naših košarkaša.

Rešenje za problem u koji je zapao dijalog između Beograda i Prištine nije tako blizu. Šta će promeniti nova, četrnaesta, odluka o povlačenju priznanja Kosova i Metohije, pitamo ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića. On je naš gost u pola 8.

Od svakih pet dinara podsticaja preduzetništvu, samo jedan završi u preduzeću čiji je vlasnik žena. Kako popraviti tu tržišnu jednačinu?

Privilegiju da pripreme najeftiniji ručak imaju Vranjanci. Koliko su skuplje namirnice u ostatku Srbije i šta utiče na cene od severa ka jugu?

Koje opštine, sela i gradovi kriju "holivudske potencijale"? Tragamo za tvrđavama, trgovima i brdima koji bi se mogli naći u svetskim filmovima.

Pronašli smo i probali sarajevski, banjalučki i pazarski ćevap. Da li je lako odlučiti koji je najbolji, pogledajte u Predrasuđivanju.

Najjači ljudi na svetu danas su u Srbiji. Upoznajemo ih, i o "strongmenima" govorimo pred kraj emisije.

Čekamo vas u 6.00

Voditelj Nada Gogić; Urednice Nada Gogić, Vanja Ratković

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 08. okt 2019, 02:50) - anonymous [neregistrovani]

Grejanje u Beogradu

Voleo bih da postavite pitanje Beogradskim toplanama zasto u odredjenim delovima grada grejna sezona je vec pocela, a pojedinim jos nije. Konkretno Nbg i centar imaju grejanje Zemun nema a svi placamo isto.

(subota, 27. jul 2019, 07:27) - Rts,nikad gori! [neregistrovani]

rts-naše pravo da zaglupljujemo narod!

Fon der Lajen,ceo svet čita, osim Nade i co:"Lejen"!-I Vuk Karadžić je znao nemački...