Jutarnji program

Veče i noć je obeležio fudbal, dan će slavlje pobedničkog tima. I mi ćemo govoriti o finalu Lige šampiona, ali i o Rolan Garosu i mečevima naših tenisera.

One koji ne žive od fudbala, zanimaće kakva prava od ove godine imaju sezonski radnici i da li su uspeli da se uključe u sistem.

Proveravamo kakvo je zdravstveno stanje meštana Zubinog Potoka povređenih u akciji ROSU u utorak. Za Jutarnji program govori Dr Milan Ivanović, direktor KBC Kosovska Mitrovica.

U protekloj nedelji u porodičnom nasilju život su izgubile četiri žene. Neke od njih ubijene su pred decom. Jutros pitamo ko sve i na koji način treba da se angažuje kako bi se bolna sećanja izbrisala i kako bi ta deca dobila adekvatne hranitelje. Na kakvu pomoć države ova deca mogu da računaju, pitamo Dragana Vulevića iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračku i socijalnu zaštitu.

Od 1. jula na teren kreću inspektori koji će kontrolisati izdavanje "stanova na dan". Hoće li to smanjiti ponudu smeštaja ili uvesti red na turističko tržište?

U Zaletištu i ove nedelje saznajemo da put od dobre ideje do profita može da bude zabavan i bez velikih izazova. Uz to, dobijamo besplatni recept za ukusan doručak.

Kada od prevoda zavisi život, ili zdravlje, oni su tu. Prevodilačko srce pomaže onima kojima je potrebno lečenje u inostranstvu. Oni su naši gosti oko pola 9.

Proveravamo čime nas Alan Ford zabavlja već pola veka i šta je sve stalo u, gotovo isto toliko dugu karijeru, Srđana Marjanovića i Maje Odžaklijevski.

Vidimo se u 6.00

Voditelj Nada Gogić
Urednice Nada Gogić, Vanja Ratković

broj komentara 0 pošalji komentar