Jutarnji program

Za početak dana, poslednjeg neradnog u prazničnom "paketu" pripremili smo najlepše slike Srbije, zanimljive sudbine i priče hrabrih i humanih sugrađana. Ipak, svima koji će danas na put, slika dana biće, najverovatnije gužva na putu.

Na kojim deonicama se očekuju najveće gužve i dokle će se putovati najduže, proveravamo od ranog jutra. Savetujemo i kako da, tokom višečasovne vožnje, zadržite pribranost i strpljenje.

Od Berlina do Tirane. Na toj relaciji kreće se diplomatska bitka za Kosovo i Meothiju poslednjih dana. Ko je propustio berlinsku šansu, ko pokazao slabost, a ko pokazuje mišiće? Suzana Grubješić iz Evropskog pokreta govori nam kako se problemi Srbije uklapaju u prioritete Brisela.

Prioritet srpskih poljoprivrednika svakog proleća je kako da zaštite useve i vočnjake od grada. zašto baš oni izvuku deblji kraj u borbi oblaka i raketa? Koji je model protivgradne zaštite najefikasnije i koliko je srpski seljak daleko od njega?

Kupaće kostime i veš klijentima širom sveta ubuduće će predstavljati i "plus sajz" manekenke. Proveravamo da li je to preokret u modelingu, ili prilagođavanje zahtevima tržišta. Pre svega američkog.

Kako izgleda sajber čobanin, a kako obućar čije cipele su više od obuće?

Dolazi nam Nemanja Tadić. Paraplivač i paraatletičar. Život i bolest su probali, ali ga nisu omeli da dođe do ciljeva. Nove ciljeve postavlja svakodnevno i ovoga jutra upoznaje nas sa nekima od njih.

Muzikom, i narodnom i alternativnom rokom ulepšavamo poslednji dan raspusta.

Vidimo se u 6.00

Voditelj Nada Gogić, urednici Nada Gogić, Duško Nikolić

broj komentara 0 pošalji komentar