Jutarnji program

Mi imamo razloga da slavimo, a vi da se probudite sa nama.

U 33 godine druženja u Jutarnje programe stali su najzanimljiviji ljudi, najšarenije slike Srbije, teške sudbine, podvizi i rekordi. Stale su sve aktuelne vesti, prvi snimci sa lica mesta i prvi komentari i analize. Podsećamo se kako je počelo, ko nas je bodrio, a ko usporavao. Kakva su sećanja na "prvo dobro jutro", ko se teško budio, a ko decenijama radostan u zoru dolazio na posao.

U ovoj slavljeničkoj emisiji pratimo pripreme i nastupe atletičara u Glazgovu, muzičara pred Beoviziju, košarkaša pred derbi.

Proveravamo koga će novi turistički zakoni bolje štititi, a koga više koštati.

Da li je završen vanredni inspekcijski nadzor u Domovima za smeštaj mentalno obolelih lica u Blacu i Tutinu, pitamo pomoćnicu ministra za rad i socijalnu politiku Suzanu Mišić.

Šta ih je naučilo iskustvo, a šta mogu da podele sa naslednicima reći će nam dva jutrošnja sagovornika. Oni zajedno imaju 186 godina.

Da li se privrednici i ekonomisti spremaju za Biznis Forum, i da li su kopaonički ugostitelji spremni za goste?

Upoznaćete i porodicu Ajdačić - svetske putnike i avanturiste koji su obišli 50 država. Granice ne poznaju, niti ko može da im ih nametne.

Granica, ni prepreka nema ni za Sarajku Nudžejmu Softić. Kasno je, kaže, počela da trči, ali na vreme stiže da ispuni sve svoje ciljeve. Čudni pogledi na njenu sportsku opremu je u tome ne ometaju.

Budimo se i slavimo rođendan već od 6 sati.

Voditelj: Nada Gogić
Urednice: Nada Gogić, Vanja Ratković

broj komentara 0 pošalji komentar