Najlepše narodne pesme: Cojlevizija

Najnoviji programski projekat ambiciozne medijske kuće „Cojle prodakšn" je- Cojlevizija!

U novom izdanju emisije „Najlepše narodne pesme" junaci ovog muzičko- igranog programa, pokušaće na humoristički način da sprovedu u delo ideju da naprave muzički aranžman pesme, koja bi pobedila na seoskom takmičenju.

Sledeća faza njihovog plana, podrazumeva (planirano) izazivanje „nekog skandala", što bi, veruju protagonisti ove ideje- „sigurno doprinelo da pesma prođe direktno u finale Beovizije 2019 " (održava 3. marta, u nedelju uveče u Beogradu... )

Jasno vam je, cilj tima medijske kuće „Cojleprodakšn" je: pojavljivanje njihove kompozicije „Cojle Manojle" na Evrosongu 2019 (Tel Aviv, Izrael)!

Etno grupa "Biber", sastav "Brdarići", "Srpski glasovi" sa Bojanom Nikolić i gajdaš Miloš Nikolić- svi su angažovani da Cojletu Manojloviću pomognu da ovu ambiciju (nesvakidašnju, najblaže rečeno) sprovede u delo.

Nikakvu prepreku im ne predstavlja ni činjenica da je kandidovanje kompozicije za Pesmu Evrovizije ozbiljan višemesečni proces, niti što pesmu nisu najpre poslali na javni konkurs RTS- a a kamoli što im je i organizaciona i rukovodeća struktura klimava... otkad je vlasnik i direktor produkcije Cojle, nedavno smenjen.

U ovom izdanju emisije, uživaćete i u najlepšim narodnim pesmama, koje su studiju RTS- a otpevaju bivši evrovizijski predstavnici Srbije, Crne Gore i Makedonije : Jelena Tomašević, Tijana Dapčević, Mladen Lukić, Danica Krstić, Nenad Knežević Knez, Sanja Vučić, Bojana Stamenov, Nevena Božović...

oprineće da samo kompozicije u etno fazonu i treba da predstavljaju zemlje bivši predstavnici Srbije, Crne Gore i Makedonije (Jelena Tomašević, Tijana Dapčević, Mladen Lukić, Danica Krstić, Nenad Knežević Knez, Sanja Vučić, Bojana Stamenov, Nevena Božović...

Nemojte propustiti da u nedelju, 3. marta od pet popodne na Prvom programu RTS- a ispratite „kakva se sudbina kuva Beoviziji 2019 " u malom, zabačenom brdskom selu Srbije! Organizatori ovog večernjeg takmičenja- i ne slute...

broj komentara 0 pošalji komentar