SAT: Koliko su četiri čašice opasne?

Bliži se Nova godina, a u toku je i sezona slava, pa će mnogi vozači, bez obzira na sva upozorenja, potpuno svesno popiti bar dve-tri čašice i sesti za upravljač.

Većina ima opravdanja da se oseća dobro i da nema nikakvih posledica, a ekipa emisije SAT javno pred kamerama izvodi specijalni test u kome utvrđuje koliko tačno tih nekoliko čašica utiče na sposobnosti vozača. Uz pomoć dobrovoljaca, automobila i merne opreme, u praksi proveravaju ono što drugi govore samo u teoriji.

U još jednom specijalnom testu proverili su i koje tečnosti za stakla se smrzavaju pre temperature koja je deklarisana na pakovanju.

Videćete i nekoliko praktičnih saveta za vožnju po snegu i ledu, kao i sve o izboru za evropski "Autobest" automobil godine.

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

broj komentara 2 pošalji komentar
(subota, 29. dec 2018, 16:29) - Jovan Stojanov [neregistrovani]

Predlog za patrolu

Dosad koliko se sećam, nismo imali patrolu do Crne Gore, odnosno do Herceg Novog preko Loznice i Bosne. Drugi predlog je preko Novog pazara pa za južni deo Crne Gore

(subota, 22. dec 2018, 10:00) - Ivica [neregistrovani]

Predlog

Postovani,
Predlazem da napravite zimsku patrolu do Stare planine. Napravljeni su novi putevi pa da se upoznaju gledaoci. Narocito put od Svrljiga preko Kalne kojim se put skracuje za oko 30 km.
Pozdrav

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]