SAT: Leto na stazi i u akva-parku

Ove nedelje ekipa emisije SAT neće se bavti teškim temama: odlučili su da vrelo leto još više začine, i to specijalnim gostom.

Na stazi centra NAVAK imali su ekskluzivnu priliku da voze porše "911 GT3". Videćete šta sve ovaj model, sa čak 500 "konja", može i da li je zaista toliko brz kako fabrika najavljuje.

Takođe, bave se i alternativnim pogonom, pa su testirali kamion koji koristi prirodni gas, ali i nekoliko kamiona i autobusa koji se kreću isključivo na struju.

Na vikend-putovanje vode vas na specijalno mesto. Posetili su novootvoreni "Grad sunca" u Trebinju i pokazuju šta sve gostima nudi ovaj jedinstveni turistički kompleks koji se prostire na čak 79.000 kvadratnih metara.

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je nedeljom u 01.00 čas i utorkom u 11.00 na Drugom programu.

 

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 19. avg 2018, 11:57)
branko [neregistrovani]

Divno!

Bio sam u Trebinju pre petnaestak dana sa porodicom i, gledajući reklamu na RTS, nisam želeo da propustimo priliku da posetimo ovo mesto. Bili smo iznenađeni lepotom, veličinom, sadržajima... Divno, baš divno...

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]