SAT: Automobilom na Svetsko prvenstvo u fudbalu

Najvažnija sporedna stvar na svetu, fudbal ovog leta će svakako biti u centru pažnje jer se Srbija konačno kvalifikovala na Svetsko prvenstvo.

To je glavni razlog što se ekipa emisije SAT otisnula put Rusije da dokaže da je moguće automobilom prevesti 2.800 kilometara do Kalinjingrada i Moskve, gde naši fudbaleri igraju sa Švajcarskom i Brazilom.

Videćete kako izgleda put, saznaćete koliko bi mogao da košta, kako izgledaju stadioni na kojima će naši fudbaleri igrati, ali i koje sve zanimljivosti nude gradovi u kojima gostuje naša reprezentacija.

Biće i dosta zanimljivih saveta za vozače motocikala i automobila, a saznaćete i kada ćemo zaista moći auto-putem da vozimo 130 km/h.

Repriza emisije je nedeljom u 00.30 časova i utorkom u 11.00 na Drugom programu.

broj komentara 7 pošalji komentar
(subota, 26. maj 2018, 09:48) - anonymous [neregistrovani]

Potvrde

Imali ste detaljnu pricu o tome 1.4, zatim konacnu informaciju za Crnu Goru i Bosnu 13.4. i najnovije informacije o Madjarskoj 20.4. Sve emisije su na sajtu RTS-a. Novih informacija u odnosu na objavljene nema

(četvrtak, 24. maj 2018, 12:31) - Pera [neregistrovani]

potvrda na listu papira

Molim vas da obradite temu u vezi sa ovim haosom oko potvrde za produzetak vazenja istekle saobracajne dozvole.Mnogo ljudi je vraceno sa granica.Dovedite relevantne ljude u emisiju da objasne.Molim vas jer idu godisnji odmori.

(četvrtak, 24. maj 2018, 09:05) - Igor [neregistrovani]

povratak

Kuda ste se vratili? Da li moze preko Belorusije?

(nedelja, 20. maj 2018, 18:00) - anonymous [neregistrovani]

Dopunske informacije

Nema dodatnih vinjeta a ovo drugo je putno osiguranje koje se kupi u Srbiji

(nedelja, 20. maj 2018, 14:25) - Иван [neregistrovani]

Допунске информације

Не рекоше да ли требају/гдевсе купују вињете за Русију, Литванију и Летонију и ко/где издаје потврду о здравственом осигурању која се тражи на летонској граници.

(nedelja, 20. maj 2018, 08:56) - anonymous [neregistrovani]

Jeeeee

Krenule patrole...

(nedelja, 20. maj 2018, 07:21) - Ivica [neregistrovani]

Utisak

Postovani,
Bio sam vrlo prijatno iznenadjen kada sam procitao najavu za Vasu danasnju emisiju. Za putovanje automobilom u Rusiju na svetsko prvenstvo, ce verovatno, sada, odluciti mnogo vise ljudi. Sa nestrpljenjem ocekujem vasu reportazu.
Pozdrav iz Nisa

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]