SAT: Šta se sve sme po novom zakonu

Emisija SAT ekskluzivno otkriva kada počinje merenje prosečne brzine od Subotice do Beograda i od Beograda do Niša.

Ipak, glavna tema su izmene Zakona o bezbednosti saobraćaja, koje su stvorile brojna pitanja i nedoumice. Mnoga pravila su nepovoljnija, a kazne oštrije, pa je emisija SAT pozvala u goste predstavnika MUP-a koji odgovara na sva pitanja postavljena putem društvenih mreža.

Saznaćete da li policija izbegava kažnjavanje vozača skupih automobila, zbog čega su mladi vozači ograničeni na slabije automobile, kako deca moraju da se voze u automobilu, koja vozila mogu da se pretiču i preko pune linije, kao i odgovore na još mnogo zanimljivih pitanja koja su postavili gledaoci.

U rubrici Predstavljamo detaljno su testirali novu Nisanovu "mikru".

Repriza emisije je nedeljom u 00.30 časova i utorkom u 11.00 na Drugom programu.

 

broj komentara 4 pošalji komentar
(utorak, 29. maj 2018, 09:13) - Dare [neregistrovani]

međunarodna dozvola za Grčku 2018

Poštovani da li je za 2018 potrebna međunarodna dozvola za Grčku?

(utorak, 24. apr 2018, 14:52) - anonymous [neregistrovani]

Istekle dozvole

Nije reč o vozačkim nego o saobraćajnim dozvolama. Zvanično - problema nema i nije bilo. Sve ostalo je pitanje pojedinačnog slučaja o kome se ne zna dovoljno

(utorak, 24. apr 2018, 07:05) - Dejana Jovanovic [neregistrovani]

Ulazak u CG sa isteklom saobracajnom dozvolom

Postovani,
Volela bih da proverite informaciju da li je bilo problema prilikom ulaska u CG sa isteklim vozackim dozvolama uz prilozenu potvrdu MUP RSrbije da im se produzava vaznost od dve godine. Unapred hvala.

(nedelja, 22. apr 2018, 08:39) - anonymous [neregistrovani]

SAT

Ni jedno vozilo ne sme da se pretice kod pune linije, pogotovo ako je dupla. Ima razloga zasto te linije postoje, a to je los pregled. Da li mozete da garantijete da se nista nece desiti?

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]