60 najlepših narodnih pesama

Kad kažemo da "u emisiju 60 najlepših narodnih pesama - dolaze Bilja i Aca", sigurni smo da svi znaju o kome se radi (Jevtić i Ilić). To će i u domu Cojleta Manojlovića pokrenuti lavinu tema o brakovima na estradi, ljubavi i muzici. U ovom izdanju emisije, školarci u narodnim nošnjama ukrasiće studio RTS-a (KUD "Bambi" Čačak) ali će i glasati za narodne pesme koje su njima najlepše, sa naše liste od 500.

Ponovo ćemo uživati i u mnogim prelepim pesmama tokom emisije, a da stvar bude kompletna pomoći će i Milan Kalinić, koji obožava kafanu (bez obzira što ne pije). Glumac Dejan Jelača poveriće kako on Njujorčane uči narodnjacima a u neverovatnom eksperimentu pred kamerama, pevač Dragi Domić demonstriraće svoju "moć da pronađe bakšiš"!

Glasajte, odabrane pesme koje se nalaze na našoj listi - izaberimo zajedno 60 najlepših narodnih pesama!

Načini glasanja:
-Na sajtu www.60narodnih.rs možete glasati i videti kompletan spisak od 500 pesama.
- Označavanjem pesama koje vam se sviđaju, takozvanim "lajkovanjem" na kanalu emisije na Jutjubu,
- pismima sa deset naziva pesama, na adresu Takovska 10, 11000 Beograd, sa naznakom "Glasanje za 60 najlepših narodnih pesama",
- telefonom - uključenjem u radijsku emisiju "60 najlepših narodnih pesama" koju vodi i uređuje Nenad Kamidžorac subotom od 14 do 15 časova, na Prvom programu Radio Beograda.

Pratite sve u vezi sa projektom RTS-a "60 najlepših narodnih pesama" i na društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter i Instagram "60 najlepših narodnih pesama", #60narodnih i pišite na imejl adresu: 60narodnih@rts.rs.

Voditelji emisije: Bojana Marković i Milan Popović
Urednici emisije: Dušan Šukletović i Milan Popović
Muzički urednici: Jovana Dukić i Dušan Šukletović
Scenario: po ideji Milana Popovića

Reditelji: Petar Stanojlović, Darko Kamarit, Milica Soldatović Mikić i Miodrag Kolarić.

Podsećamo: Osim televizijske emisije, subotom je od 14.00 na Prvom programu Radio Beograda istoimena radijska emisija "60 najlepših narodnih pesama" (urednik i voditelj Nenad Kamidžorac).

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 15. apr 2018, 02:39) - anonymous [neregistrovani]

Lista

Ja glasam za pesmu S'ONE STRANE LIPOVICE koju je pevao Cune Gojković.Veiki previd odgovornih za sastavljanje liste.Neznam šta je problem dodati u listu ovu pesmu.U odnosu na neke pesme koje su nabacane samo da se dođe do 500. MAJSKO SUNCE i Zdravko Čolić su ekskluziva koju propuštate svojom krivicom.

60 najlepših narodnih pesama 60 najlepših narodnih pesama

Autor:
RTS

Multimedijski projekat RTS-a „60 najlepših narodnih pesama“ pokrenut je povodom 60 godina Televizije. [ detaljnije ]