Ovo je Srbija

Setva šećerne repe kasni zbog raskvašenog zemljišta. Da li to znači da će biti zasejano manje nego lane, proverava Simo Budimir.

Na šabačkom Sajmu poljoprivrede predstavlja se više od 120 izlagača iz cele Srbije, a prvi put, na sajumu će se predstaviti i Slovenci. Sajam je posle novosadskog, najveći u našoj zemlji, i za dva dana očekuje se više od 10.000 posetilaca. Izveštava Nenad Tomašević

Posle skoro pet meseci, koliko je trajala kompletna rekonstrukcija, Infektivno odeljenje Opšte bolnice Leskovac primilo je prve pacijente. Otvaranjem je rešen i veliki problem smeštanja obolelih od malih boginja.

Na  Fakultetu inženjerskih nauka u Kragujevcu, četrdesetak srednjoškolaca - polaznika ekoloških radionica - obrađuje aktuelne teme: upravljanje otpadom, obnovljive izvore energije i druge. Sa decom i profesorom razgovarala je Zorica Kovačević.

Pratite nas na Jutjub kanalu Fejsbuku

Urednici emisije: Dragana Živojnović i Ljiljana Ivanović
Voditeljka: Dragana Anastasijević
Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva:
 Gordana Jakovljević 

ovo_je_srbija@rts.rs  

 

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Ovo je Srbija Ovo je Srbija

Autor:
RTS

Sveobuhvatna slika svakodnevice u Srbiji, iz gradova i najudaljenijih mesta, o budućnosti kojoj stremimo i prošlosti koja nas uči, kroz reportaže i direktna uključenja sa terena. [ detaljnije ]