Jutarnji program

Protekla godina bila je veoma dinamična, kada je reč o informacionim tehnologijama. Niko i ne sumnja da će se trka za novim tehničkim dostignućma nastaviti, ali u kom pravcu i šta možemo da očekujemo od 2018?

Studio 3 pretvorićemo u improvizovanu sudnicu. Bićemo svedoci jednog sudjenja, a domonstratori su studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, tačnije deo tima koji je pobedio na medjunarodnom takmičenju u Zagrebu. Sve o takmičenju i onome što pobednike čeka u budućnosti, reći će nam oni sami.

Ukoliko se ponekad pretera sa hranom i pićem, a takvih je prilika bilo prethodnih dana, priznaćete, bila bi od koridti jedna detoksikacija organizma. Tako ćemo pomoći celom organizmu da bude zdrav, a možda se rešimo i nekog viška kilograma. Šta onda jesti i piti? Odgovor će nam dati Jasna Vujičić, nutricionista.

Beograd više decenija ima reputaciju metropole koja nudi najbolji provod i najbogatiji noćni život u Evropi. Kako je nastaotaj fenomen i kako se razvija?

Pomalo i u skladu sa praznikom, u gostima nam je trubački orkestar Božidara Mladenovića, koji nam stiže iz Svilajnca i ima čime da se pohvali.

Urednik: Duško Nikolić

Voditelji: Dragana Kosjerina, Dalibor Žarić

broj komentara 0 pošalji komentar