Upitnik

Nezavisnost Katalonije - šta dalje?

Da li Katalonci imaju pravo na otcepljenje i koji su mogući scenariji rešavanja katalonskog slučaja? Uz koga je Srbija? Gde je Kosovo, a gde Republika Srpska u svetlu događaja u Kataloniji? Koje su moguće posledice događaja u Kataloniji po stabilnost EU i međunarodne odnose, a kako se ova kriza može odraziti na unutrašnji dijalog i dijalog sa Prištinom, odnosno EU oko rešenja za Kosovo.

Na ova i druga pitanja odgovaraju gosti Upitnika: Ivica Dačić - prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova, Ivo Visković, profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu i Trivo Inđić - bivši ambasador Srbije u Španiji.

Autor i urednik Olivera Jovićević.
 

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 01. nov 2017, 12:36)
Bata [neregistrovani]

Upttnik

U Uptiniku su samo problematicne diskusije kada su u studiju svi prisutni politicari, ovakav format usesnika nudi stalozeniju i argumentovaniju diskusiju. Voditeljka kao u najvecem broju slucajeva na visokom profesionalnom nivou. Korektan doprinos i od novinara u inostranstvu.

Upitnik Upitnik

Autor:
Olivera Jovićević

Emisija Upitnik autora i urednika Olivere Jovićević politički je tok-šou koji otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane, bez ambicije da presuđuje ili sugeriše rešenja. [ detaljnije ]