SAT: Revizija saobraćajne signalizacije

Nakon javnog poziva da gledaoci šalju primere nelogične saobraćajne signalizacije i problema na putevima, izdvojene su najzanimljivije situacije koje će stručnjaci iz JP Putevi Srbije i Instituta za puteve pokušati da reše direktno pred kamerama.

Biće reči i o četvrtom ciklusu akcije "Život za mlade vozače" koji daje šansu vozačima sa probnom vozačkom dozvolom da potpuno besplatno učestvuju u treninzima bezbedne vožnje.

Gledaoci će videti i ekskluzivnu priču iz dalekog Japana, jer se ekipa SAT-a upravo vratila sa velikog salona automobila u Tokiju.

U rubrici Predstavljamo detaljno je testiran novi Folksvagenov "arteon".

Repriza emisije je ponedeljkom na Drugom programu u 14.00 časova.

broj komentara 2 pošalji komentar
(subota, 04. nov 2017, 17:34)
anonymous [neregistrovani]

Koridor 11

Poštovana redakcijo emisije SAT, sve pohvale za vaš rad, ne propuštam gotovo nijednu emisiju. Veoma ste profesionalni i odgovorni. Imam jedno pitanje, na koje se nadam da ćemo dobiti odgovor u nekoj od narednih emisija: kada možemo očekivati otvaranje deonice Koridora 11 od Obrenovca do Ljiga? Verujem da mnoge gledaoce emisije to zanima.
Srdačan pozdrav i puno uspeha u daljem radu!

(ponedeljak, 30. okt 2017, 20:27)
Mongolac [neregistrovani]

Svaka cast

Redovno Vas pratim. Vrlo ste harizmaticni i profesionalni. Zbog Vas je stanje na putevima znatno bolje. Puno pozdrava za clanove SAT-a.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]