Balkanskom ulicom: Dušan i Vujadin Savić, 2. deo

Legendarni go Duleta Savića protiv Arsenala bio je povod da u emisiji Balkanskom ulicom gostuje sa sinom Vujadinom koji će biti u prilici da ponovi "čudo" svog oca.

Uz fotografije iz porodičnog albuma i snimke iz arhive Televizije Beograd, Dule i Vujadin Savić će ove i naredne nedelje sa Vesnom Dedić pričati o trenucima sreće i tuge koje su obeležili trenutke njihovog i privatnog i profesionalnog života.

Obojica šarmantni i duhoviti ulepšaće gledaocima RTS-a vreme pred nedeljni ručak svojim razmišljanjima, ali i izborom pesama koje naručuju i trenucima slavlja.

Autor: Vesna Dedić

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 08. okt 2017, 15:55)
anonymous [neregistrovani]

Hajberi i muk

Imao sam slomljen lakat I kada je pao gol, skocio sam I digao ruke, vrisnuo sam od bola, tako da sam izbegao tucu zbog navijanja, mislili su da sam vrisnuo od tuge, a da je bilo tucnjave, bilo je na nekoliko mesta na stadionu !!! Hvala ti Dule, sto si mi ulepsao odlazak u vojsku!

Balkanskom ulicom Balkanskom ulicom

Autor:
Vesna Dedić

Značajne ličnosti, čija su imena i stvaralaštvo utkani u istoriju duha Beograda i Balkana, u emisiji „Balkanskom ulicom“ već petnaest godina zaredom- govore o svojim snovima o uspehu u velikom gradu ali i o trenucima sreće i tuge, koji su im obeležili život. [ detaljnije ]