Sumnjiva lica 2

Bez protekcije

Epizoda 8: Miloradova ostavka nije jedina briga koju Velja ima. Lukovac koristi situaciju, spreman da preuzme vlast u stranci, a za ostvarivanje ovog cilja, neophodan mu je ministrov potpis!

Ljiljana i Života postavljaju ultimatum Miloradu, uvereni da će on pod pritiskom pristati da se vrati u politički život. Ali, to neće biti tako jednostavno. Milorad, umoran od svega, misli da je spreman da se odrekne komfora koji su mu oduvek pružali roditelji, i sa Majom započne novi život.

Sivkovićeva kuća postaje glavna meta i Lukovca i Velje, ali i Živote i Ljiljane. Svako ima svoj plan, svako ima svoj cilj za koji je spreman da se bori. Unutar zidova Sivkovićeve vile, rešiće se budućnost stranke, ali i Miloradove političke karijere!

Reditelj: Vladimir Tagić
Scenarista: Milena Depolo
Direktor fotografije: Mihajlo Savić
Scenograf: Nevena Mijušković
Kostimograf: Nevena Milovanović
Kompozitor: Aleksa Ranđelović
Montažer: Davor Bosankić

Uloge:
Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Feđa Stojanović, Branka Katić, Marta Bjelica, Miloš Vlalukin, Nikola Vujović, Marko Gvero, Jelena Rakočević

broj komentara 0 pošalji komentar