SAT: Kako da izbegnete prevaru kad kupujete polovnjak?

Ove nedelje emisija SAT pokušava da pronađe odgovor na večito pitanje: kako kupiti polovan automobil, a da vas ne prevare.

Kroz praktične primere sa stručnjacima, koji svakodnevno kontrolišu i procenjuju polovna vozila, detaljno su istražili sve "cake" pri kupovini. Gledaoci će videti na koje detalje da obrate pažnju, gde su skrivene mane, šta je prodavac dužan da obezbedi, ali i kome da se žale ako posumnjaju da su prevareni.

Vreme je poljoprivrednih radova i na putevima je više traktora, a gde su traktori tu je i blato. Zato će posebno biti zanimljiv realan test, koliko je blato na putu zapravo opasno i šta uraditi kada naiđete na deo puta prekriven blatom.

Uz zanimljive automobile, gledaoci će imati i ekskluzivnu priliku da vide novitete sa sajma komercijalnih vozila - Komtrans održanog u Moskvi.

U rubrici Predstavljamo testirana je nova Poršeova "panamera sport turizmo".

Repriza emisije je ponedeljkom na Drugom programu u 14.00 časova.

broj komentara 0 pošalji komentar
SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]