Tako stoje stvari

U Evropskoj uniji od 2025. neće se više proizvoditi dizel automobili, a moći će da se voze samo oni koji gotovo uopšte na zagađuju. Ako Srbija tada bude na pragu EU, ta pravila će važiti i ovde. Koliko se o tome govori na sajmu automobila u Frankfurtu koji je u toku i šta su bile glavne teme na sajmu, tema je Fokus grupe.

Tokom karijere proslavio se pobeđujući favorite, za par godina obeležiće 60 godina druženja sa linijama na košarkaškom terenu. Omiljen je sagovornik na temu košarke i kod nas na RTS-u. Naš gost - Vlado Đurović, košarkaški trener.

Znamo za leskovačku mućkalicu i leskovački roštilj, ali sada se pojavila i sprža kojoj ne treba pridev jer je po definiciji leskovačka. Šta je to sprža i da li bi bilo dobro da se zaštit?

Dešava se da visoki roditelji imaju dete koje je među najnižima u generaciji. Za to se često nalaze objašnjenja, od toga da su i roditelji imali sličan razvoj ili da u familiji ima nižih. Često su u pravu, ali dešava se da pogreše i ne otkriju na vreme da dete ima problem sa rastom. U „Nedelji rasta" skrećemo pažnju na ovaj problem.

Urednik i voditelj: Zoran Stanojević

broj komentara 0 pošalji komentar
Tako stoje stvari Tako stoje stvari

Autor:
RTS

Šta govore ljudi koji imaju šta da kažu, šta treba da znamo o onome što nas brine i raduje? O svetu i životu. Otkrivamo, popravljamo, čuvamo. [ detaljnije ]