SAT: Tri hiljade kilometara automobilom na struju

Emisija SAT nastavlja sa neobičnim testovima. Nakon prve probe automobila na struju, tačnije koliko je isplativ u gradskoj, a koliko u kraćoj vožnji po otvorenim putevima, ekipa se otisnula na put dugačak preko 3.000 kilometara.

Gledaoci će ekskluzivno videti kako je izgledalo putovanje električnim "golfom" od Beograda do Volfsburga i nazad. Saznaće koji su sve problemi kada vozite automobil na struju, koliko se zbog punjenja produžava putovanje, gde su punjači brzi, a gde spori, koliki su troškovi vožnje i sve drugo što vas može čekati na takvom putu.

Tu je i nesvakidašnja priča o tojoti "mirai" na vodonik, koju je naša ekipa takođe ekskluzivno vozila po zapadnoj Evropi.

Govoriće se i o izgradnji puteva u našoj zemlji, pre svega o rehabilitaciji i obnovi, koja će putovanje do nekih turističkih centara učiniti mnogo bezbednijim, a gledaoci će videti i kako napreduju radovi na južnom i istočnom kraku Koridora 10.

Naravno, biće reči i o zameni registarskih tablica, kao i o predlogu da se uvedu posebne trake na graničnim prelazima kojima bi naši građani brže ulazili u Srbiju.

Gledaoci će saznati i šta je aditivirano gorivo i da li zaista pomaže motoru.

Na turističko putovanje vode vas u zanimljiv ambijent vinskog podruma Malča, a u rubrici Predstavljamo detaljno je testirana Opelova "insignija".

Repriza emisije je ponedeljkom na Drugom programu u 14.00, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 05. sep 2017, 08:34)
Maxxanonymous [neregistrovani]

Headline

Mislim da sve dok kapacitet baterija ne omoguci domet od 500 kilometara, i to u realnim uslovima , elektricni automobili nemaju sanse .

(nedelja, 03. sep 2017, 15:10)
anonymous [neregistrovani]

Vožnja na struju

Svaka čast redakciji na hrabrosti da se upute na takvo putovanje bez unutrašnjeg sagorevanja, prava avantura, bas zanimljiva emisija

Samo tako nastavite

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]