SAT: Patrola do Sivote i Parge

Ovoga puta ekipa emisije SAT putovala je do Sivote i Parge preko Makedonije i odgovarajući na brojne zahteve pokazala koliko radovi u Makedoniji stvaraju probleme putnicima.

Gledaoci će videti nove deonice auto-puta kroz Srbiju, šta ih čeka na graničnim prelazima, šta je potrebno poneti od obavezne opreme i dokumenata, kakve su cene goriva i putarine, gde vredi svratiti, a koja mesta obavezno zaobići na putu dugom preko 700 kilometara. Saznaće i gde su važna isključenja za Lefkadu i Krf.

Naravno, detaljno su prošetali Pargom i Sivotom, pa ćete saznati sve što vas može zanimati ako se opredelite za taj deo Grčke.

Repriza emisije je ponedeljkom na Drugom programu u 14.00, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 7 pošalji komentar
(ponedeljak, 07. avg 2017, 21:00)
anonymous [neregistrovani]

Прво главне руте

Грчка и Црна Гора су главне туристичке теме за 2017 и то су локације које већина Срба воли. Вероватно је и пут до Турске. Румунија и Италија могу бити занимљива латинска тема у 2018 године.

(ponedeljak, 07. avg 2017, 16:13)
anonymous [neregistrovani]

hm

To i google izbacuje. Viamichelin je mnogo tacniji. Preko Prilepa je oko 50 km krace ali skoro sat vremena duze :). I verovatno jefitnije dodatno zbog putarina. Pa kome se isplati....

(ponedeljak, 07. avg 2017, 14:00)
Momcilo [neregistrovani]

Cekam isto odgovor

Ako mi verujes, i mene to isto zanima! Navigacija pokazuje kod Gradskog da se skrene, ali koliko vidim, svi idu ovim drugim putem, dole prema Solunu, pa desno.. Voleo bih i ja da znam odgovor.

(nedelja, 06. avg 2017, 16:26)
Milos [neregistrovani]

Prosecna brzina

Kad ce emisija o prosecnoj brzini na autoputu? I kako ce se kaznjavati vozaci koji voze vise od 120kmh? I da li ce se kaznjavati vozaci koji voze manjom brzinom od dozvoljene.

(nedelja, 06. avg 2017, 14:13)
Dana [neregistrovani]

Patrola do Evie (Pefki)

Gospodine Alvirovicu, samo jednom ste radili patrolu do Evie i to 2013. godine. Jel moze i ove godine jedna patrola za Pefki?

Unapred hvala

(nedelja, 06. avg 2017, 13:25)
Dragan [neregistrovani]

Alternativni put do Parge

Poštovani gdin Alviroviću
Navigacija mi pokazuje da kod mesta Gradsko (Mk) skrenem desno i preko Prilepa i Bitolja krenem na jug i kod Kozanija da se uključim na auto put prema Pargi. Pokazuje da je kraći put, ali kakvog je kvaliteta to bih voleo da Vas pitam. Imate li ikakvih informacija o ovom deonici? Unapred hvala.

(nedelja, 06. avg 2017, 12:34)
Nino [neregistrovani]

Patrola

Imam jedno pitanje za gospodina Alvirovića. Koliko znam samo ste jedanput imali patrolu do Venecije-Lido di Jesolo, zašto nemate patrolu do Ćesenatika ili do Riminija, jer i tu ima lepih mesta za letnji odmor?

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]