SAT: Merenje prosečne brzine na auto-putu

U današnjoj emisiji videćete kako su specijalne jedinice MUP-a Srbije u konkretnim akcijama predstavile nove metode zaštite lica koje su vežbali u saradnji sa Federalnom službom obezbeđenja Ruske Federacije.

Na poligonu Nacionalne vozačke akademije (NAVAK), uz prisustvo zvanica i gostiju, pokazali su najekstremnije situacije kada se na kolonu praćenih ličnosti organizuje oružani napad ili se kolona preseca nepoznatim vozilom sa ciljem da ugrozi bezbednost lica u eskortu.

Saznaćete i kako će se uskoro meriti prosečna brzina kretanja vozila na auto-putu i na koji način će se kažnjavati oni koji preteraju sa brzinom.

Biće reči i o novom pravilniku kojim se produžava važnost registracionih tablica, ali i o nejasnoćama koje taj pravilnik donosi, s obzirom na to da se ne može produžiti važnost saobraćajnih dozvola.

Ova emisija je nešto duža pa je ekipa SAT-a pripremila i deo patrole do Budve kroz kanjon Morače, i detaljno će, po svom proverenom sistemu hvalimo-zameramo, pokazati čitav put od Zlatibora do Crnogorskog primorja.

Repriza emisije je ponedeljkom na Drugom programu u 14.00, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 7 pošalji komentar
(sreda, 02. avg 2017, 14:28)
Tara [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Voleli bi da vidimo patrolu do Bugarske. Zanimljivo je da u Bugarskoj postoji besplatna vodička služba. U periodu od maja do septembra imaju 2 obilaska dnevno (11 i 18 h po bugarskom vremenu), a u periodu od oktobra do aprila 1 obilazak dnevno (u 14 h). Na taj način možete obići Sofiju, Plovdiv i Varnu.

(utorak, 01. avg 2017, 12:25)
Ivan [neregistrovani]

Patrola

Sve pohvale vašim emisijama da li postoji mogućnost patrole od Beograda do Crne gore i Dubrovnika

(ponedeljak, 31. jul 2017, 12:44)
Jovica,Prokuplje [neregistrovani]

Oprezno

Za sve koji putuju u Bugarsku na letovanje,vozite pazljivo i pridrzavajte se ogranicenja,mnogo policijskih patrola i sve imaju radare.Sto se tice goriva,jeftinije je i ne mozete prepoznati svoj auto,normalno na bolje.

(ponedeljak, 31. jul 2017, 12:12)
vladimir [neregistrovani]

sitonija

bilo bi redno da jednom pokazete put do Sartija tamo niste bili nijednom.sve pohvale

(ponedeljak, 31. jul 2017, 12:06)
Dule [neregistrovani]

Tasos

Možda biste mogli patrolu do Tasosa, ali preko Makedonije i na granični prelaz Dojran pa da skrenete levo ka prelazu Kulata. Nedaleko od prelaza Kulata se uključite na autoput prema Seresu. Mislim da bi bilo zanimljivo videti i ovaj alternativni pravac.
Pozdrav!

(nedelja, 30. jul 2017, 15:14)
TASOS [neregistrovani]

Tasos-Makedonija

Postovani,

dugo niste imali patrolu do Tasosa preko Makedonije, nadam se da planirate jednu.Takodje bilo bi dobro kada bi negde mogli da vidimo sta spremate unapred, pa da znamo:)Hvala!

(nedelja, 30. jul 2017, 11:12)
Nelebgd [neregistrovani]

Patrola

Hoce li biti patrola do Riminija?

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]