RTS ordinacija

Nova RTS ordinacija ove nedelje donosi priču o nesanici, celulitu, a nutricionista priprema bolonjez sos od sočiva i kolač bez šećera. Ponovo će stručnjaci iz sveta medicine sa poznatima ispričati zabavne i korisne priče.

U prvom bloku emisije Vladimir Jelić, spiker RTS-a i Teodora Ristovski, mlada glumica, otkriće kako se bore sa problemom nesanice i kako je prevazilaze. Šta je insomnija i kada je ozbiljno stanje koje zahteva lečenje objasniće dr Nikola Ilanković, neuropsihijatar. Biće reči i o tome koje se biljke bebzbedno mogu koristiti za san i spavanje.

Centralna tema emisije je celulit. Iako se misli da su samo žene one koje ga imaju, to je zabluda. Sve češće javlja se i kod mršavih osoba, iako se veruje da je to samo boljka gojaznih. Koji su faktori rizika, šta sve dovodi do celulita govoriće dr Slađana Drobnjak, endokrinolog, a dr Jasmina Lalošević, fizijatar i stručnjak za estetsku medicinu, pokazaće i objasniti kako se on prevazilazi. O tome kako se bori sa svojim celulitom govoriće Dragana Katić, TV voditeljka.

U bloku o hrani nutricionista Marija Stajić priprema bolonjez sos od sočiva i kolač bez šećera od šargarepe.

Autor i voditelj: Marija Popović
Reditelj: Petar Stanojlović

broj komentara 0 pošalji komentar