Sportski dnevnik

Ovo je nedelja bogata sportom, a njen prvi dan će razotkriti sudbinu košarkašica Srbije na šampionatu Evrope.

Porazima od Grčke i Francuske, aktuelne vladarke kontinenta ugrozile su nastavak takmičenja u Češkoj, pa im je danas protiv Slovenije neophodan trijumf od minimum šest poena razlike kako bi se domogle borbe za četvrtfinale.

Da li su u tome uspele, saznajte u Sportskom dnevniku kao i važnu aktuelnost koja se tiče muške reprezentacije. Selektor Aleksandar Đorđević objavio je širi spisak košarkaša na kome se nalazi 25 igrača. Neki od njih predstavljaće Srbiju na Eurobasketu od 31. avgusta do 17. septembra.

Mladu fudbalsku reprezentaciju u utorak očekuje drugi meč u grupi B na Evropskom prvenstvu. Da bi zadržali nade o polufinalu igrači Nenada Lalatovića moraju da pobede Makedoniju. U našoj emisiji pogledajte kako je mladi tim Srbije prihvatio poraz od Portugalije i kako nameravaju da dođu do bodova u Poljskoj.

Danas se u Nionu održao žreb povodom prvih utakmica kvalifikacija za UEFINA takmičenja. Protiv koga Partizan započinje put ka Ligi šampiona i s kim će Crvena zvezda, Vojvodina i Mladost igrati u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, takođe saznajte u sportskom dnevniku.

Moći ćete da vidite i kako je izgledala borba za polufinale Prve lige Srbije u američkom fudbalu. Naša kamera je na stadionu Heroj u Jajincima, zabeležila detalje sa meča beogradskih Plavih zmajeve i Indijansa, koji se završio trijumfom ekipe iz Inđije.

Tu je i priča Vesne Kezović Miljković. Naša reporteka iz Kruševca pratila je ujedno evropski, balskanski i nacionalni šampionat u moto-krosu.

Videćete i neke zanimljivosti iz međunarodnog sporta, a posebno ćemo izdvojiti dešavanja iz Stokholma sa šestog takmičenja Dijamantske lige u atletici.

Urednici: Nenad Đurović i Marina Šistov

Realizacija: Rada Gagić

broj komentara 0 pošalji komentar