SAT: Koliko se dobija, a koliko gubi rizičnom vožnjom

Umesto patrole, ove nedelje ekipa emisije SAT napravila je specijalni test, simulirajući vožnju do Crne Gore, ali i do Grčke.

Dva ista automobila su krenula na put magistralom i auto-putem. Jedan se kretao brzo i rizično, a drugi je poštovao sva moguća pravila. Šta su prednosti, a šta mane ovakve vožnje i koliko se dobija, a koliko gubi, otkriva današnja emisija SAT. Verujemo da će svima koji se spremaju na putovanje, ovakav test biti od koristi.

Saznaćete i u kojim situacijama vam policija neće dozvoliti prelazak granice, tačnije kada vas može direktno privesti sa graničnog prelaza.

Videćete i konkretan test da li je bolje koristiti gotovinu ili TAG, pri plaćanju putarine, kao i veoma korisne savete za potrošače pri kupovini goriva.

Ekipa SAT-a je bila gost trke 24 časa Le Mana, odakle donosi i specijalni izveštaj.

Repriza emisije je ponedeljkom na Drugom programu u 14.00, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 5 pošalji komentar
(nedelja, 09. jul 2017, 11:50)
Goca [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Da li bi mogli da napravite reportažu o Zlatnim pjascima i Albeni u Bugarskoj?

(nedelja, 18. jun 2017, 20:45)
anonymous [neregistrovani]

Dobra fora je sa rezervoarima na kraju

Potvrdjujem ovaj test. Ja sam to isprobao putujuci za Crnu Goru. Razlika je manja od 2 sata. Za 2 sata na moru me tako zabole briga. Ali nisam vozio po ogranicenju oba puta, jer ima mesta gde je brzina ogranicena da bi se kaznjavali vozaci.

(nedelja, 18. jun 2017, 18:51)
Boban [neregistrovani]

Test

Slažem se sa svim navedenim ovde ali moram nešto da primetim.Ipak su obojica vozača bila umorna pa i zaboravna na kraju bez obzira kojim su stilom vozili jer su zaboravili na crevo za sipanje goriva!Mislite o tome!

(nedelja, 18. jun 2017, 15:23)
Tulipan [neregistrovani]

Specijalni test

Potpuno se slažem da su na nekim mestima ograničenja brzine nauzgled nelogična. Što je još gore, baš na takvim mestima su velike šanse da se radarom kontroliše brzina kretanja. Ipak, drago mi je da se u poslednje vreme se na nekim od takvih mesta vide novi znaci ograničenja, sa povećanom maksimalno dozvoljenom brzinom.
Šteta što ovaj test neće stići do usijanih glava koje prave ovakve i daleko opasnije prekršaje. Oni će i dalje voziti po svom, čak i u inat - dok ih neko ne isključi iz saobraćaja.

(petak, 16. jun 2017, 14:25)
anonymous [neregistrovani]

Super test

Ekstra. Jedva čekam emisiju da pogledam. Pogotovu zbog testa koji ste najavili.
Takođe se nadam da će uskoro biti i patrola do Crne Gore preko kanjona Morača...

SAT SAT

Autor:
Mirko Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]