SAT: Patrola do Grčke preko Bugarske

U prvoj letnjoj patroli, ekipa SAT-a, na zahtev gledalaca, putovala je do najpoznatijeg grčkog letovališta na Halkidikiju, preko Bugarske.

Kao i obično, zabeležili su sve što vozače na tako dugom putu može interesovati. Kako izgleda put kroz Srbiju, pogotovo nove deonice i one koje su u izgradnji prema Dimitrovgradu? Šta ih čeka na graničnim prelazima?

Po poznatom sistemu hvalimo - zameramo, saznaće sve o saobraćajnim propisima, kaznama, cenama putarine, goriva, odmorištima i naravno o stanju na putevima.

Videće i šta ih očekuje na moru, pre svega kada su u pitanju cene smeštaja i vanpansiona.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 00.30, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 33 pošalji komentar
(utorak, 13. jun 2017, 06:49)
Driver [neregistrovani]

re

Da ste i Vi pazljivije racunali ovu prostu racunicu, dosli bi ste do zakljucka de se kod Bugara mozete voziti sedam dana za 8 evra, dok kod nas te pare potrosite za oko 400 km.

(četvrtak, 08. jun 2017, 18:17)
dd [neregistrovani]

putarina

Da ste pažljivije pratili, videli bi da kroz Bugarsku vozite po auto-putu oko 120 km. Deonica Beograd - Niš je dugačka oko 220 km. Kod Bugara to plaćate oko 7,50 evra. Kod nas je to oko 6,50. I nadam se da ćete se složiti da se iz Grčke nećete vratiti u roku od sedam dana.

(sreda, 07. jun 2017, 08:12)
anonymous [neregistrovani]

pravila kretanja kroz kruzni tok

Postovani, znam da ste imali vise priloga vezano za nacin i pravila kretanja kroz kruzne tokove (posebno one koji su sa vise traka i postojanje krakova sa vise saobracajnih traka) ali ocigledno je situacija u saobracajnoj kulturi vozaca jos uvek na niskom nivou, mozda bi postojanje rubrike o pravilnom ponasanju u razlicitim saobracajnim situacijama pomogao vozacima da malo obnove znanja iz saobracaja a stim u vezi i svi zajedno poboljsali bezbednost u saobracaju.

(sreda, 07. jun 2017, 07:33)
Stari [neregistrovani]

Grcka - sedista za prevoz dece

Gospodine Alviroviću, hvala na patrolama. Ma koliko da poznajem put npr. do Grcke, sezona Vasih letnjih patrola me dovodi u prijatno raspolozenje. Podsecaju me na dolazak leta i sve prijatnosti koje ocekujem i treba da se dese. Molim Vas da nam nagovestite tokom izvestaja sa sledece patrole kakvi su grcki propisi sto se tice prevoza dece u posebnim sedistima? Godine, uzrast, busteri... Takodje bih Vas zamolio na kraju patrole kratak lican komentar o vozilima kojima ste putovali, prvenstveno udobnost, osecaj nakon dugog puta-voznje, ostvarena potrosnja, dostupan prostor, preglednost tokom menjanha traka na auto putu i sl... Hvala unapred . Pozdrav i srecno.

(utorak, 06. jun 2017, 18:23)
Milos [neregistrovani]

Patrola do Budve

Ove patrole su sjajne!
Da li moze patrola do Budve preko kanjona Morace?

(ponedeljak, 05. jun 2017, 18:28)
anonymous [neregistrovani]

Patrola do Crne Gore

Do Budve preko kanjona Morace

(ponedeljak, 05. jun 2017, 13:59)
boban [neregistrovani]

evia

Ukoliko se planira neka patrola do Evie, možda bi mogli da prikažete i put do južnog dela ostrva, do Eretrie, preko mosta kod grada Chalkis kao i letovališta na prelepoj Atici i Atinskoj regiji.
Inače sve vaše emisije porodično pratimo nedeljom popodne a često gledamo i reprizu uveče. Kako neko reče u ovim komentarima, vaše patrole su nagoveštaj leta i jedva ih čekamo. Sve pohvale za ceo tim i samo tako nastavite.

(ponedeljak, 05. jun 2017, 13:48)
Đura [neregistrovani]

Svaka čast

Svaka čast za patrolu.Kao da ste mene pitali koju patrolu da uradite.Jedna sveža informacija.Pušten je u saobraćaj autoput od bugarsko grčke granice do Soluna.Predlažem i patrolu do Burgasa ili Varne ili nekih drugih letovališta na bugarskom primorju ili do Turske kada se otvori deo autoputa od Niša do Dimitrovgrada sa naglaskom na taj deo puta.To će se najverovatnije desiti 30.juna.Da vidimo kako su taj deo uradili.Puno pozdrava za Mirka i ekipu.

(ponedeljak, 05. jun 2017, 12:21)
anonymous [neregistrovani]

putarina

Sve pohvale emisiji i ekipi SAT.
Zahvaljujuci vama eto saznao sam da nas ovi domaci deru sa drumarinom.... evo u zadnjoj vasoj emisiji primetih : od Beograda do Nisa 800 dinara, a kod Bugara vinjeta za sedam dana kosta 8 evra... pa adje sada da racunamo.... ko ce koga ako ne svoj svoga, ovi domaci nas oderase....

(ponedeljak, 05. jun 2017, 11:18)
PetarBG [neregistrovani]

Zahtevi

Fascinantni su mi ljudi koji ostave komentar tipa - moja porodica ide na Eviu, da li moze patrola do tamo...
Kao da ce Mirko (Alvirovic) odmah da sedne u kola i krene! Patrole se planiraju duzi vremenski period, verovali ili ne...

SAT SAT

Autor:
Mirko Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]