Balkanskom ulicom: Olivera Katarina, drugi deo

Pre desetak godina Olivera je autorki dala veliki ispovedni intervju, a ovoga puta je velika umetnica briljirala duhovitošću i lakoćom sa kojom je pričala o nekim trenucima koji su joj život učinili lepim.

Jedna od najlepših žena sveta i jedna od retkih Srpkinja koja je doživela svetsku slavu zahvaljujući svojoj glumi i pesmi u "Balkanskom ulicom" govorila je o ljudima sa kojima je provela najlepše trenutke svog života, o ljubavi, seksu, životu na visokoj nozi i radosti pred odlazak u Kan gde će održati koncert i prisustvovati obeležavanju 50 godina od premijere kultnog filma "Skupljači perja".

Autor: Vesna Dedić
Reditelj: Vladimir Petrović

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 23. maj 2017, 14:17)
Mira Miljuš [neregistrovani]

Žena za sva vremena

Pre 50 godina, najlepša žena Jugoslavije, najlepša glumica. Žena kojoj se divio svet, a mi smo je stavili 30 godina u izolaciju. Gde je pravda u ovoj zemlji? Olivera i nakon 50 godina prošetaćete crvenim tepihom u Kanu i predstaviti svoju Srbiju koju nesebično volite, kao što i ja volim ovu divnu ženu. Draga Olivera, želim Vam još mnogo srećnih dana, koncerata, Vi to zaslužujete.

Balkanskom ulicom Balkanskom ulicom

Autor:
Vesna Dedić

Značajne ličnosti, čija su imena i stvaralaštvo utkani u istoriju duha Beograda i Balkana, u emisiji „Balkanskom ulicom“ već petnaest godina zaredom- govore o svojim snovima o uspehu u velikom gradu ali i o trenucima sreće i tuge, koji su im obeležili život. [ detaljnije ]