SAT: Automobili bez vozača

Zašto vozači ne mogu da produže registraciju na tehničkom pregledu, jer im se razlikuju datumi na nalepnici i u saobraćajnoj dozvoli? Ko je kriv i kako to rešiti?

Šta je sa porezima na automobile sa velikom "kubikažom" i da li su tehnički pregledi uzeli bazu podataka Agencije za bezbednost saobraćaja i time rešili probleme vozača da ih ne vraćaju zbog nepotpunih podataka u saobraćajnoj dozvoli?

Učestale saobraćajne nezgode proteklih nedelja su razlog što emisija dosta pažnje posvećuje uzrocima, ali i savetima kako sprečiti stradanja. Jedan od načina jeste edukacija mladih vozača. Videćete kako su prošli prvi besplatni treninzi za mlade vozače koje su u NAVAK-u organizovale auto-škole.

Biće reči i o automobilima koji se kreću bez vozača. Stručnjaci, sa kojima smo ekskluzivno razgovarali, objašnjavaju dokle se stiglo sa istraživanjima i eksperimentima i kada se tako nešto može očekivati.

Kao i obično, biće i dosta automobila. Tako će gledaoci upoznati "mazdu 3" i novi džip "grand čiroki", a u rubrici Predstavljamo videće detaljan test audija "Q5".

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 4 pošalji komentar
(četvrtak, 02. mar 2017, 17:57)
Aleksandar [neregistrovani]

Vozačke dozvole GH

Gospodine Alviroviću pratim vašu emisiju od samog početka nažalost zadnju nisam gledao pa bih vas zamoli bih ako možete putem vaše emisije da urgirate da se polaganje vozačkog ispita vrati na pređašnji nivo gde du kategorije bila A.B.C.D i E .Ker ovako kako smo krenuli za koju godinu nećemo imati profesionalne vozače i da naše vozačke dozvole bidu priznate u svetu .i ako je bilo već postavljeno ovo pitanje ja se izvinjavam ali nije na odmet još jednom da se postavi to isto pitanje .Unapred hvala


(četvrtak, 23. feb 2017, 22:28)
anonymous [neregistrovani]

porez registracija

Samo tako nastavite, moramo svi zajedno sa vama da se borimo i da ne odustanemo sad za taj porez za registraciju, koji obecavaju vec godinama, ali cim vide da se narod ucuti oni odmah to zataskaju. Dosta je bilo pljacke naroda, jedno po jedno moramo da izborimo, prvo to pa idemo dalje.

(nedelja, 19. feb 2017, 14:06)
Zeljko [neregistrovani]

Porez

Gospodine Mirko, jedini ste vi koji mozete da urgirate i da se ta glupost sa porezom resi. Samo gurajte, a mi vas podrzavamo. Zovite u goste nekog iz ministarstva i lepo ga preispitajte, onako kako vi znate.

(subota, 18. feb 2017, 23:48)
anonymous [neregistrovani]

Produžetak reg na tehničkom

Rešen je taj problem ... :)

SAT SAT

Autor:
Mirko Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]