SAT: Zatvor za neplaćene kazne

Današnja emisija SAT otkriva kada i kako zbog neplaćene i najmanje kazne, vozač završava u zatvoru. O tome kakva je procedura i na koji način se to može izbeći, govori predsednik Prekršajnog suda u Beogradu sudija Milan Marinović.

Tržišni inspektor Slaviša Petković otkriva rezultate novog, dodatnog ispitivanja kvaliteta auto-gasa.

Saznaćete koliko turistička signalizacija pomaže razvoju srpskog turizma, a pre svega upoznavanju specifičnih destinacija, domaćih proizvoda, etno-sela i drugih zanimljivosti po kojima je Srbija prepoznatljiva. Ekipa SAT-a je obišla neka domaćinstva koja nude takve usluge, pa ćete čuti šta o tome kažu i koliko to zaista podstiče razvoj i unapređenje njihove turističke ponude.

Kao i obično, biće dosta zanimljivih modela automobila, tako da ćete upoznati novi mini "kantrimen i opel "kroslend x", a u rubrici Predstavljamo detaljno je testirana Seatova "ateka", pobednik u evropskom izboru Autobest.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 14. feb 2017, 22:50)
Branko [neregistrovani]

Gorivo

Zašto kod nas gorivo nema ime po kvalitetu EURO standarda,već ga svaki prodavac krsti kako hoće.
Ako gorivo ispunjava EURO5 nek se tako i zove da mi kupci znamo koje gorivo pripada našim autima.Ako ja imam auto za EURO6 ja neznam šta je dobro i dali da sipam gorivo sa ovakvim ili onakvim aditivima.

(ponedeljak, 13. feb 2017, 10:31)
Ivan [neregistrovani]

TNG

E ako ste ih nagazili za TNG. U pravu ste kada kazete svaka cast inspekciji i laboratoriji, ali ljudi i dalje imaju problem. Jedva cekam da vidim sta ce organizacija potrosaca da uradi.
Imate moju podrsku, samo napred.

(ponedeljak, 13. feb 2017, 10:19)
anonymous [neregistrovani]

Porez na upotrebu motornih vozila-porez na veliku kubikažu

Da li imate nekih novosti o najavljenim promenama,ili samo prenosite obecanja! Pozz

SAT SAT

Autor:
Mirko Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]