SAT: Stradanje na pružnim prelazima

Današnja emisija SAT otkriva ko je odgovoran za neuređene pružne prelaze, povećan broj stradanja i kako sve to rešiti. Posetili su prelaz gde su nedavno izgubljena dva života i sa lica mesta izveštavaju o konkretnim problemima.

Ljubitelji automobila će posebno uživati u ekskluzivnim kadrovima nove BMW-ove „serije 5", Nisanove „mikre", ali i svim zanimljivostima salona komercijalnih vozila u Hanoveru. Posebno će biti atraktivna rubrika o prvim elektro-autobusima u beogradskom GSP-u.

Gledaoci će videti i koje novine sprema JP Putevi Srbije, a tiču se naplate putarine. U rubrici „Predstavljamo" detaljno je testiran Mazdin „CX-9".

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 21. nov 2016, 01:42)
DS [neregistrovani]

Kondenzatori ili i baterije

Bilo bi lepo kada bi znali koliki je kapacitet takvih kondenzatora (trebalo bi da je između 3 i 6kWh) i kolika je potrošnja po kilometru (150 do 300Wh) ili su tu još i baterije?

(nedelja, 16. okt 2016, 14:26)
anonymous [neregistrovani]

Profesionalna emisija

Emisija je profesionalno uradjena Pratim redovno Umesnost M.Alvirovica i ostalih Treba urednici ostalih emisija da se ugledaju kako se radi emisija. Kulturno umesno interesantno Svaka cast Mirku Alvirovicu Pozdrav

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]