SAT: Salon u Parizu i besplatni treninzi u NAVAK-u

Ekipa emisije SAT vratila se sa velikog međunarodnog salona automobila u Parizu, pa ćete u ovoj emisiji ekskluzivno videti novitete, prototipove i koncept vozila, a najzanimljivija informacija biće šta Fijat kaže o budućnosti svoje fabrike u Kragujevcu.

Međutim, za mlade vozače, koji su 2016. godine stekli probnu vozačku dozvolu, verujemo da je najvažnije da su MUP i Nacionalna vozačka akademija - NAVAK, zahvaljujući kompanijama DDOR Novi Sad i OMV Srbija, ponovo organizovali besplatne treninge bezbedne vožnje pod nazivom "Život za mlade vozače".

Njih 1.500 imaće šansu da prođu kroz specijalno osmišljene treninge u centru NAVAK, koji po rečima mladih koji su već prošli ovakvu obuku, često čine razliku između života i smrti. A koliko takav trening zaista znači, najbolje govori MUP-ova statistika da nijedan od 1.000 mladih vozača koji su prošli obuku bezbedne vožnje u 2015. godini, nije izazvao nijednu saobraćajnu nezgodu. Saznaćete na koji način možete da se prijavite i iz kojih gradova je organizovan besplatan prevoz do NAVAK-a.

Uz aktuelne informacije, gledaoci će videti i kolike su cene odmora u Srbiji u jesenjem periodu.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 02. okt 2016, 16:02)
anonymous [neregistrovani]

Salon za bogate

Ne zanima me.

(nedelja, 02. okt 2016, 15:58)
anonymous [neregistrovani]

Pariz

Sjajan izvestaj sa salona.
Sve cestitke za besplatnu akciju.
Samo napred

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]