SAT: Trke formula u Srbiji

I ove nedelje emisija SAT donosi mnogo zanimljivih informacija.

Saznaćete kako su pripremljene trke formula u Srbiji koje se boduju za Kup Evrope, a koje se voze sledeće nedelje na stazi centra NAVAK.

Gledaoci će detaljno upoznati bolide, ali i dobiti informacije kako besplatno da gledaju ovo atraktivno takmičenje.

Videće i specijalni test kojim se ispituje kada i zašto pucaju kočiona creva, pa vozač ostaje bez kočnica. Na praktičan način, razna kočiona creva podvrgnuta su testovima u servisu, ali i na stazi, a dobijeni rezultati su zabrinjavajući.

Naravno, biće dosta reči i o novim modelima automobila, poput Škode "Kodijak" i Poršea "Panamera", a u rubrici Predstavljamo detaljno je prikazan kineski Grejt vol "h6".

SAT otkriva i kakve novine vas očekuju na predstojećoj manifestaciji "24 časa elegancije", koja se već tradicionalno organizuje u Beogradu, a na kojoj će se predstaviti najlepši i najekskluzivniji oldtajmeri iz svih krajeva Evrope.

Na vikend-putovanje vode vas u klub Budimlija i okolinu Loznice.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 08. sep 2016, 23:44)
maxx80anonymous [neregistrovani]

Headline

Sve pohvale za emisiju. Pohvale i putarima sto se konacno vidljivo radi na putevima. Cak su poceli da rade i usko grlo na magistrali m5 Kraljevo-Krusevac u mestu Stopanja. Medjutim, da li je bilo neophodno da se zbog 2 km radova ceo saobracaj sa ovog prometnog puta izmesti na tranzit duzi od 30 kilometara i to lokalnim krivudavim brdskim putem od mesta Stopanja do Aleksandrovca pa zatim regionalnim putem do Krusevca. Vozaci kamiona su najugrozeniji na toj deonici. Ali dobro, bice bolje i bezbednije kada se sve zavrsi.

(utorak, 06. sep 2016, 23:20)
Pera Peric [neregistrovani]

Ne ispravnost kocnica

Svaka casta za proveru kocnica.
Bilo bi dobro da proverite kocnice u vozilima GSP-a.Narocito pogon Karaburma.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]