Ekskluzivno: Ana Ivanović

Ovih dana radovali smo se sa Anom Ivanović posmatrajući divne slike sa njenog venčanja sa Bastijanom Švajnštajgerom.

Zanimljivo je pogledati intervju mlade devojke koja mašta, želi, nada se, a želje joj se ispunjavaju, i zato ponavljamo ovaj intervju dat pre nekoliko godina.

Anu Ivanović sretala sam u nekoliko navrata. Često i u avionu. Toliko puta je davala uglavnom kratke izjave koje su uzete u hodu, kao komentar na neku određenu situaciju i to je često bilo dosta kontrolisano čitavom armijom onih koji vode računa o njenoj karijeri.

Upoznala sam i gospodina Gavina Garsija, koji vodi računa o svemu što Ana treba da izjavi. Moje molbe da ja samo želim jedan običan razgovor nisu urodile plodom do onog momenta kada sam digla ruke i čekala da se to desi.

Roditelji Ane Ivanović ni po koju cenu nikada nisu želeli da se eksponiraju, niti da u ime svoje ćerke donose odluke, ali su verovali u moju želju da sa Anom razgovaram neopterećeno i obično. I onda, jednog jesenjeg dana, kada je Ana došla u posetu svojima u Beograd, dobila sam mogućnost da sa Anom Ivanović i njenim roditeljima provedem jedno poslepodne u Beogradu.

Na liniji je bio njen menadžer iz Londona gospodin Gavin Garsi. Anini roditelji bili su sve vreme tu tokom čitavog intervjua, vodeći računa da se nikada ne pređe linija poštovanja privatnosti do koje im je veoma stalo. Poštovala sam to, a razgovor je bio iskren, opušten i prijatan. Anu Ivanović u ovom razgovoru sagledavamo drugačije nego u svim njenim ranijim susretima sa medijima. A pogledati ovaj intervju sada posle tri godine je zanimljivo, i zato vam ga ponovo prikazujemo.

broj komentara 0 pošalji komentar