SAT: Leto u Srbiji i povratak iz Grčke

Ove nedelje emisija SAT pokazuje šta turiste čeka na Belocrkvanskim jezerima, Srebrnom jezeru, Banji Ždrelo, Borskom jezeru i okolnim zanimljivim destinacijama poput Brestovačke banje i vrela Mlave.

Videće i šta ih čeka ovog leta na Zlatiboru i Kopaoniku.

Međutim, ovoga puta SAT, na zahtev gledalaca, pokazuje i kako se vratiti iz Grčke.

Za ljubitelje automobila pripremljena je prava ekskluziva: novi Porše "Ranamera", Volvo "s90" i futuristički "Rols Rojs".

Upoznaćete i nove sisteme bezbednosti na Mercedesovoj "E-klasi" i novi Mišelinov sportski pneumatik sa revolucionarnim sastavom.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 12 pošalji komentar
(ponedeljak, 04. jul 2016, 20:23) - Iđoško [neregistrovani]

Predlog za SAT patrolu

Verujem da bi gledaocima bila zanimljiva i patrola do jezera Balaton u Mađarskoj gde se poslednjih godina belezi porast nasih turista, pogotovo onih sa severa zemlje. Srdacan pozdrav!

(nedelja, 03. jul 2016, 21:11) - Slavica [neregistrovani]

Patrola preko Bugarske do Grčke

Preporučujem da svratite u Sofiju i predstavite njene turističke atrakcije npr. crkva Bojana ( pod zaštitom UNESCO-a), crkva Aleksandra Nevskog, crkva Svete Nedelje, zgrada parlamenta, zgrada univerziteta itd. Zanimljivo je da Sofija ima besplatnu službu turističkih vodiča. Oni svakog dana u 11 i 18 h vode turiste u obilazak. To je nešto što nedostaje Beogradu.

(nedelja, 03. jul 2016, 20:29) - anonymous [neregistrovani]

patrola do Hrvatske

Svaka cast na svim patrolama a da li bi mogla patrola do Hrvatskog primorja, ali ne do Istre vec do Makarske moze i preko Bosne ili preko Hrvatske? Pozdrav samo tako nastavite

(nedelja, 03. jul 2016, 19:31) - Tulipan [neregistrovani]

Objektivno

Drago mi je da ste se konačno dotakli i negativnih strana naših puteva i odmarališta. Ako želimo da letujemo u sopstvenoj državi, trebalo bi u nju i uložiti. Malo discipline i savesnosti moglo bi ovu napaćenu državu podići u oblake.

(nedelja, 03. jul 2016, 19:28) - Tulipan [neregistrovani]

Да ли знате...

... да има много лепших дестинација од Будве?

(nedelja, 03. jul 2016, 18:41) - Jovan [neregistrovani]

sat patrola molba

Postovanu, zbog velikog broja turista iz Srbije koji ce ove godine na letovamje otici na lefkadu, molio bih vas da napravite i ovu patrolu, mozda bi bilo interesantno sa nocenjem na Meteorima> put je veoma specifican i mislim da bi svima nama mnogo znacio, pogotovo mislim da bi bio znacajniji od patrola do crnogorskog pri,orja i budve. Hvala puno. Srdacan pozdrav celoj ekipi i redakciji.

(nedelja, 03. jul 2016, 18:17) - Mirko [neregistrovani]

Preko Bugarske do Grčke

Sve pohvale za emisiju.Stalno vas gledam.Zamolio bih za jednu patrolu preko Bugarske do grčkog primorja pošto bih u avgustu išao tim pravcem.Zamolio bih ako na tom putu možete svratiti do Banskog što je oko četrdesetak kilometara u oba pravca od autoputa ili do etno sela Melnik u blizini Sandanskog poznatog po vinima dvadesetak kilometara udaljenom od Grčke granice..Poznanici su prenoćili u Banskom i kažu da su se oduševili prirodom i cenama.Kažu da je Bansko leti prelepo.U Melniku su bili prošle godine.Takođe su bili jedno poslepodne i prenoćili tamo.Sve kuće su u tradicionalnom balkanskom stilu.Ima puno prodavnica domaćeg vina odličnog kvaliteta i odlična hrana u restoranima po pristupačnim cenama.Mi bi ove godine da u povratku svratimo i prenoćimo u Banskom a u odlasku u Melniku i puno bi nam značilo da svratite u jedno od ova dva mesta ili u oba ako ste u mogućnosti.Ujedno bi i vama put bio zanimljiviji i lepši.Puno pozdrava za imenjaka Mirka i ekipu i jedva čekamo patrolu do Grče preko Bugarske.

(nedelja, 03. jul 2016, 16:48) - Географија за адолосценте! [neregistrovani]

Да ли знате ...

где је Будва!?

(nedelja, 03. jul 2016, 16:27) - čitalac i gledalac [neregistrovani]

Aktuelnost patrola

Odlično raspodeljene patrole. Najviše do Grčke, logično, do koje i ide najviše naših turista. U okviru tih patrola pokazani i neki novi putevi i destinacije, plus i povratak (koliko mi se čini) po prvi put. Odlično! Mislim da vam ove godine nedostaje jedna aktuelnija patrola do Crne Gore. "Prerano" ste tu patrolu uradili, jer se štošta na tom putu promenilo odonda. Ovo je pogotovu značajno jer u najvećem broju naši ljudi (što sa Grčkom nije toliko izraženo) idu u CG u julu i početkom avgusta. Ako ste u mogućnosti uradite jednu patrolu do CG (kao što se ovde često spominje kanjonom Morače ili kakogod (može i preko Žabljaka)) ali malo bliže sezoni. Ovo je moja sugestija za patrolu do CG za svaku godinu! Često idete prerano i ne stekne se realno stanje na putevima. Idealno bi bilo i da jednom prodjete vojvodjanskom trasom (šabac, valjevo, požega), koliko god zemljaci iz Južne Srbije čeznuli za patrolom preko Raške ta patrola je jednom već bila :)

(nedelja, 03. jul 2016, 11:14) - Milanče [neregistrovani]

Kako se vratiti iz Grčke

Isto onako kao što ste otišli, samo sve obrnuto.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]