SAT: Konačno patrola do Grčke

Prošle nedelje zbog prenosa tenisa, nije emitovana patrola do Grčke. Ove nedelje, u izmenjenom terminu, u 14.05, pre finala tenisa, moćićete da vidite detaljnu patrolu do Grčke.

Ekipa emisije SAT putovaće od Niša do Olimpske regije i obići će Paraliju, Olimpik Bič, Leptokariju, Platamon i Nei Pori.

Saznaćete šta vas sve čeka na ovom dugačkom putu, kako izgledaju nove deonice auto-puta u Srbiji, gde su radovi u Makedoniji, a čućete i kakve su cene, propisi i kazne u Makedoniji i Grčkoj.

Naravno, uz dosta saveta kako se snaći u određenim situacijama i šta treba znati, prikazuju put po sistemu kilometar po kilometar i otkrivaju koje su sve lepote i opasnosti puta dugačkog oko 470 kilometara.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 37 pošalji komentar
(utorak, 18. jul 2017, 01:48) - Toronto [neregistrovani]

Super ste

Gledam svaku vasu emisiju!!! Posto zivim na drugom kraju planete, skoro svake godine letimo za Grcku, ali i dalje pratim svaku vasu patrolu. Daje mi neku posebnu vrstu uzivanja i dusevni mir. Fenomenlani ste, samo nastavite...mozda cak i u Italiju, spaniju, Portugaliju,,,
Hvala vam

(subota, 17. jun 2017, 09:25) - Aleksa [neregistrovani]

Toroni sitonija

Naj bolji ste i ako moze patrola do toronija mnogo nam znaci hvala unapred

(sreda, 07. jun 2017, 15:07) - anonymous [neregistrovani]

Patrola do Evie

Poštovani,
pre svega da Vam se zahvalim na dosadašnjim patrolama . Bile su super korisne jer svako letovanje menjamo destinaciju u Grckoj tako da nam puno znaci Vaša pomoc i obaveštenja o stanju na putevima. Ove godine pravac Evia pa u koliko budete pravili reportažu biće nam od velike koristi a u koliko nebudete posluzićemo se starom .
Hvala unapred

(petak, 12. maj 2017, 11:14) - Ana [neregistrovani]

Evia

Poštovanje! Da li ste u mogućnosti da obezbedite jednu "patrolu" do ostrva Evia, mesta Pefki, jer davno beše 2013. god? Odlazimo poslednjih dana juna... pa ako može do tada. Pozdrav!

(utorak, 09. maj 2017, 23:43) - Maja [neregistrovani]

Put za Sarti

Postovanje . Redovno pratim vase emisije i posto je pocela sezona letovanja u grckoj htela bih da vas zamolim da ako mozete uradite snimak puta do Sartja posto ima do Neos Marmarisa ali ne i za Sarti bila bih vam mnogo zahvalna.

(subota, 29. apr 2017, 17:56) - Slavijanac [neregistrovani]

Neverovatni ste

Pa ne može čovek bre da staje i svraća u svako mesto, mestašce i selo u kom ste vi uplatili letovanje. Najbolje da mu date adresu pa da svrati i u smeštaj da vam pošalje kako izgleda... xaxaxaxa
Mirko, hvala Vama puno na ovim tutorijalima. Onima koji idu prvi put dosta znače.
A vi ostali imajte malo mere u svojim željama i prohtevima.....

(utorak, 07. mar 2017, 01:39) - Stefan [neregistrovani]

Spanija

Pozdrav ze ekipu emisije Sat! Veliko intersovanje nasih turista je za Spaniju ... ako je u mogucnosti da bude patrola do Spanije....pozdrav

(utorak, 30. avg 2016, 21:44) - Dejan [neregistrovani]

Poruka

Dali mozete da mi pustite patrolu do ostrva Kasandra,tacnije do Polifrona? jako mi je vazno.
Hvala vam u napred
Pozdrav

(petak, 19. avg 2016, 17:23) - anonymous [neregistrovani]

Tasos

Molim Vas vratite emisiju patrola do Tasosa preko Makedonije.

(subota, 30. jul 2016, 12:39) - Miloš [neregistrovani]

Savet Nišlije

Šta li će Vam snimci od pre par godina,odgledajte emisiju do Soluna,i deo gde se put odvaja do Kavale,spojite informacije sa emisijom preko Bugarske do Tasosa i gotovo.Preko Bugarske je bliže...

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]