Da Možda Ne

Politička mapa Srba: svadbe, razvodi i sahrane.

Bratskim političkim pomirenjem socijalista i demokrata, raskolom i bacanjem kletvi među radikalima, kao i pristupanjem Maje Gojković narodnjacima menja se politička mapa Srbije.

Da li je ovo pregrupisavanje izraz političkog stanja u kome se našla Srbija između Evropske unije i problema Kosova? Hoće li posle političkih svadbi i razvoda  za neke partije slediti izborna politička sahrana, odnosno mogu li birači prihvatiti nove ponude stranačkih vrhova.

U emisiji Olivere Kovačević "Da Možda Ne" govoriće:

Ivica Dačić - predsednik Socijalističke partije Srbije
Velimir Ilić - predsednik Nove Srbije
Tomislav Nikolić - predsednik Srpske napredne stranke

broj komentara 206 pošalji komentar
(subota, 26. sep 2009, 05:04) - nesavs [neregistrovani]

Nemam reči

Tog Aleksandra Vučića prestanite više zvati u emisiju.Stalno se svađa sa gostima i voditeljkom tako da nemogu čuti ni videti ni jednog drugog gosta od njega.

Hvala voditeljki na razumevanju.

(četvrtak, 18. jun 2009, 00:10) - anonymous [neregistrovani]

repriza

kada je repriza emisije...?

(sreda, 11. feb 2009, 21:38) - Savić Borislav [neregistrovani]

Pravosudje

Pogodili ste rak ranu ovog naroda jer to što se zove pravosuđe niti je pravo niti je suđenje . Za običan narod nedostuno zbog previsokih taksi a ako i skupite nekako novac za namet sigurnos koju treba dati takva ustanova nedaje , sudi se po ko zna kakvom zakonu jer nije ni bođji ni narodni , sud se bavi formalnostima a ne suštinom i ispada da više para daje više prava . Sramotno je to što se radi ovom dobrom narodu

(sreda, 05. nov 2008, 23:29) - Stefan [neregistrovani]

Razocarani gledalac

Evo vec sam odgledao nekoliko novih emisija Olivere Kovacevic, i moram da kazem da su sve njene ranije emisije, a pre svega Klopka, bile daleko ozbiljnije, problematizovale su aktuelna dogadjanja, postavljale pitanja, cak i nudile odgovore. Najnovija emisija je povrsna, preko vaznih pitanja se olako i brzo prelazi i po pravilu se ne nude odgovori. Da li je to zato sto Oliveri Kovacevic ne odgovara "kratka" emisija od jednog sata, sto se cilja na laksi i popularniji sadrzaj, na lakse "konzumiranje" emisije, sto je voditeljka, koja je ranije imala stav - ne navijacki, ali stav - odlucila da ga vise nema, ili iz nekih drugih razloga, ne znam. Tek, sigurno je da su oni koji su od Olivere Kovacevic i RTS-a ocekavali ozbiljnu i podsticajnu politicku emisiju, ostali razocarani.

(petak, 24. okt 2008, 12:04) - DJOLE,ATINA [neregistrovani]

I ne samo OLJA!!!

Uz svo poštovanje prema novinarki Kovačević, ispade da "spade knjiga na jedno slovo", to jest na gore pomenutu. Drago mi je da, čitajući komentare, se vidi da među narodima bivše SFRJ nema razlike u gledanju na svuda prisutno zlo, kao i to da sve više ljudima nije važno KO već KAKVO mišljenje ima. Te otud smatram da je obaveza i profesionalna i ljudska svih novinara da se uključe u ovu, kako je mi isforsirasmo, akciju za razotkrivanje zločinaca. I sprečavanje novih zlodela. Sve je lako ako je svima do toga stalo. I svi po malo da govorimo, nešto će se desiti. Makar da naša deca čuju. Zapamtiće. Pa će praviti svesno, nesvesno, podsvesno ili kako god, razliku u svojim glavama. I ti počinioci su bili deca. Jel im neko nekada govorio? Šta su slušali dok su rasli? Sprečavajmo mi zlo. Na svaki način. I zajedno. Nije kasno. Počnimo danas. Svako sa svog položaja. I novinari, i policija. I narod.

(petak, 24. okt 2008, 11:41) - Ksenija [neregistrovani]

Podgorica

samo da se slozim da ce Olja najbolje moci iz svih uglova sagledati sva ubistva(bilo je i kod nas ubistvo u Podgorici urednika i novinara Duska Jovanovica).Pa u Srbiji je bilo nekoliko ubistava,tu je i BiHercegovina, sada i Hrvatska.Ima se o cemu pricati i probati da se dobiju odgovori.

(petak, 24. okt 2008, 11:39) - Nikola [neregistrovani]

Novinari

Pa valjda smo se svi dozvali pameti i ne gledamo samo nacionalnsot, vec je vreme da ljude koji odlicno rade svoj posao svi podrzimo.Drago je i meni sto podrzavaju nasu Olju i jos mi je draze sto je prepoznaju kao profesionalca, koji moze otvaranjem bitnih tema, kao ova oko novinara i njihovih ubistava, da pomogne da se i u njihovim drustvima mnoge vode razbistre.Apsolutna podrska.

(petak, 24. okt 2008, 11:32) - Maja [neregistrovani]

Novinari i ubistva

Pozdrav rts i moderatorima-divni ste.Olja uslisite sve nase molbe,ako je moguce.A najvaznije je da neko STVARNO proba da objasni kako su nam ubijani novinari.

(petak, 24. okt 2008, 11:31) - Darko [neregistrovani]

Zagreb

Kao Oljin kolega podrzavam stavove da ona moze objediniti ljude-koji su kompetentni,da pkusaju razmrsit ovo sto se desava na prostorima bivse Jugoslavije.Zao mi je svakog novinara koji je pretucen,,kome su uputili pogrdne rijeci,koji je ubijen...Podrska kolegici iz Beograda Oliveri Kovacevic

(petak, 24. okt 2008, 11:26) - Marija [neregistrovani]

novinari

Meni je srce puno kao Srpkinji sto ljudi iz regiona prepoznaju nasu Oliveru Kovacevic,kao sjajnog profesionalca i traze od nje da se bavi i njima i ustvari nasim zajednickim temama.Svaka cast ovakvom i ovom rts-u.naravno hvalite sajt-pa da nije njega gde bismo se sretali i zajednicki pokusavali da iskazemo glas gledaoca.Ja sam da emisija Da Mozda Ne duze traje i svakako da Olja nasa otvori raspravu o svemu sto se desavalo i desava sa novinarima i ostalim ljudima koji rade u medijima.