Tri boje zvuka

Dobru zabavu, muziku i pozitivnu energiju šaljemo ovog ponedeljka, 2. maja, u emisiji "Tri boje zvuka", sa početkom u 23 časa. Gosti su nam Sanja Vučić ZAA, Dubioza kolektiv i Darkwood Dub!

U prošloj sezoni emisije Tri boje zvuka sa bendom ZAA je nastupila mlada pevačica koja je publiku očarala svojim glasom i harizmom. Godinu dana kasnije, Sanja Vučić nam gostuje kao predstavnica Srbije na takmičenju "Pesma Evrovizije" koje se ovog maja održava u Stokholmu. Do njenog nastupa u "Globe" areni ostalo je još nekoliko dana, a do tada, uživaćemo uz njena izvođenja svetskih hitova na sceni našeg studija u Košutnjaku.

U kratkoj pauzi između nastupa na svetskoj turneji, Dubioza kolektiv nastupiće uživo i u našem studiju. Ovaj bosansko-hercegvački bend prepoznatljiv po britkim tekstovima i muzičkoj fuziji hip hopa, regea, daba i roka, izvešće neke od najpoznatijih pesmama sa aktuelnog albuma "Happy Machine".

Legendarni beogradski alternativni sastav Darkwood Dub skoro tri decenije pomera granice roka, daba, regea i elektronike na našoj muzičkoj sceni. Pesmama koje će izvesti u emisiji "Tri boje zvuka" povešće nas na muzičko putovanje po njihovoj bogatoj diskografiji.

Sa svetske muzičke scene donosimo priču o aktuelnom albumu grupe Coldplay.

Nastavite da nas pratite na društvenim mrežama Facebook i Twitter (#3BOJEZVUKA), slušajte nas na našrm YouTube kanalu ("RTS Tri boje zvuka - Zvanični kanal") i pišite nam na 3bojezvuka@rts.rs.

Budite uz nas u ponedeljak 2. maja u 23.06 na Prvom programu RTS-a ili nas pratite na mreži preko linka TV uživo http://www.rts.rs/page/tv/ci/live.html

Voditelj: Bojan Perić
Reditelj: Petar Stanojlović
Urednik: Jelena Vlahović

broj komentara 0 pošalji komentar