Tri boje zvuka

Nastavljamo sa širenjem dobrog zvuka i pozitivnih vibracija - ovog četvrtka sviraju Van Gogh, Maya Sar i Santos Brothers!

Povodom obeležavanja trideset godina karijere, grupa Van Gog predstaviće nam novi album pod nazivom "Ako stanemo, gubimo sve" na kome će se naći njihovi najveći hitovi u potpuno novim aranžmanima. Kako sada zvuče čuvene pesme ove grupe gledaoci će imati priliku da premijerno čuju u emisiji Tri boje zvuka.

Na drugoj bini nastupiće Maja Sar, talentovana kantautorka iz Sarajeva. U pratnji sjajnog benda i goste iznenađenja, Maja će izvesti novi singl "Naša ljubav, naša kuća", kao i jednu od svojih najpoznatijih pesama, "Korake ti znam", sa kojom je predstavljala svoju zemlju na takmičenju Pesma Evrovizije 2011. godine.

Grupu Santos Brothers iz Bačke Palanke formirala su 2007. godine braća Šantoši, Stefan (gitara, vokal) i Miloš (bubnjevi, vokal). Iako su vrlo mladi zakoračili smelo u svet rock `n` rolla (tada je prosek godina u bendu bio trinaest) brzo su ostvarili zapažene nastupe na mnogim festivalima, takmičenjima i koncertima širom regiona. U našoj emisiji imaćete priliku da bolje upoznate ovaj mladi muzički sastav i čujete njihove autorske pesme.

U vestima sa svetske muzičke scene govorimo o engleskoj grupi Suede i njihovom aktuelnom albumu Night Thoughts.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter #3BOJEZVUKA, slušajte muziku iz emisije na našem YouTube kanalu RTS Tri boje zvuka - Zvanični kanal i pišite nam na 3bojezvuka@rts.rs.

Budite uz nas u četvrtak 21. aprila u 22.10 na Prvom programu RTS-a ili nas pratite onlajn preko linka TV uživo http://www.rts.rs/page/tv/ci/live.html.

Voditelj: Bojan Perić
Reditelj: Petar Stanojlović
Urednik: Jelena Vlahović

broj komentara 0 pošalji komentar