SAT: Zašto deca stradaju u automobilu

SAT i ove nedelje emisiju posvećuje bezbednosti. Ovoga puta govore o tome kako prevoziti dete u automobilu, o čemu voditi računa i kako sprečiti moguće povrede.

Kroz realni test, na primeru lutke, pokazuju šta se dešava sa telom deteta u automobilu kada dođe do naglog kočenja ili sudara.

Saznaćete kako se proizvode barijere koje služe za zaštitu od buke na autoputu, zašto stradaju biciklisti na našim putevima, ali i kako možete u centru NAVAK potpuno besplatno da testirate kamione.

Od automobila, videćete novu "astru" u karavan verziji i audi "Q2", a u rubrici Predstavljamo detaljno je testiran BMW "serije 2".

Na vikend-putovanje SAT vas vodi u posetu Karađorđevom vajatu.

Ovonedeljna emisija SAT, zbog prenosa teniskih mečeva, neče biti emitovana u svom redovnom terminu. Emisiju možete pogledati u nedelju na Drugom programu u 23.21 i ponedeljak u 19.09 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 21. apr 2016, 20:44)
verni pratilac sa juga [neregistrovani]

patrola

kada ce te poceti s emitovanjem letnjih patrola,pozdrav

(sreda, 20. apr 2016, 00:08)
Predrag [neregistrovani]

Potvrda o registraciji skutera do 50ccm

Postovanje. Bilo bi lepo kada bi imali vremena u Vasoj Emisji za prilog na temu o registraciji skutera do 50 kubika, tacnije o izdavanju potvrda da ne prelaze preko 45 km/h. Ako uvoznik ne postoji, ako je otisao pod stecaj, ili drugo, vlasnik ne moze registrovati skuter, tacnije moped, jer potvrdu jedino moze dobiti kod istih,

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]