SAT: Kada magla ubija, a šta je novo u Zakonu o prekršajima

Današnja emisija SAT otkriva novu, savremenu proceduru svih postupaka koji se pred sudom vode za prekršaje u saobraćaju, a koju zajednički organizuju Prekršajni sud i MUP Srbije. Naravno, čućete i šta se menja u Zakonu o prekršajima.

Druga tema, koja će u narednim nedeljama biti najveći problem vozačima, jeste magla. Uz obilje praktičnih saveta, poruka i preporuka, ekipa emisije SAT na očigledan način objašnjava kakve opasnosti nosi magla i kada je ona najveći uzročnik stradanja.

Specijalni gosti emisije su naš proslavljeni automobilista Dušan Borković i studenti Beogradskog univerziteta koji su samostalno konstruisali formulu, kojom učestvuju u velikom svetskom takmičenju Formula student.

Uz dosta aktuelnih informacija, gledaoci će upoznati novi leksus „RX", volvo „S90", a detaljno je predstavljen sitroen „kaktus".

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 sata, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović. 

broj komentara 6 pošalji komentar
(nedelja, 10. jan 2016, 23:36)
Slavkoni [neregistrovani]

SAT

Pozdrav za Sat i Navak,.
Ako moze neko da mi objasni sledece :
-zasto se u automobile ugradjuju jaki motori 300hp-500hp i vise,kada je prosecno ogranicenje 90km/h
Hvala .

(nedelja, 13. dec 2015, 22:16)
Zoran [neregistrovani]

Registracije

Pozdrav za celu ekipu emisije SAT, svaka cast za kvalitetne emisije iz raznih sfera saobracaja, a moje pitanje, koje se postavljavao i prethodnih puta, da li mozete da dovede u emisiju nekog koje nadlezan registracije vozila, konkretno automobila, posto imam informacije da mogu da poskupe od Nove godine

(nedelja, 13. dec 2015, 17:21)
anonymous [neregistrovani]

Cestitka

Cestitke na jubileju, svaka cast za 1000 poklona, time ne mogu da se pihvale ni mnogo vece strane emisije! Samo tako nastavite

(nedelja, 13. dec 2015, 17:12)
Zilijan [neregistrovani]

pohvale

E Duca je super. Sta bih ja dao za takav poklon. Super emisija. Pozdrav

(nedelja, 13. dec 2015, 15:38)
Đura [neregistrovani]

Zimske patrole

Mene bi zanimala patrola do Banskog.Pozdrav za ekipu emisije.Super ste.

(petak, 11. dec 2015, 20:16)
FR [neregistrovani]

Zimske Patrole

Postovani jedno pitanje,kada ce biti neka zimska Patrola do nasih planina,kao sto su Kopaonik,Zlatibor,Stara Planina,Tara i slicno?

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]